کاهش ۴۰ درصدی بیماران بستری در گنبدکاووس
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در حال حاضر تعداد بیماران بستری با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای گنبدکاووس به ۱۶۰ بیمار رسیده که نسبت به زمان اوج بیماری ۴۰ درصد کاهش یافته است.

ایسنا/گلستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در حال حاضر تعداد بیماران بستری با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای گنبدکاووس به ۱۶۰ بیمار رسیده که نسبت به زمان اوج بیماری ۴۰ درصد کاهش یافته است.
سراجالدین عارفنیاز ظهر امروز در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا گلستان اظهار کرد: در حال حاضر تعداد بیماران کرونایی و مشکوک به کرونا در سطح استان کاهش پیدا کرده البته این آمار کاهشی قابلاعتماد نیست و ممکن است در روزهای آینده باز هم روند صعودی شود.
وی بیان کرد: در گرگان مرکز استان تعداد بیماران با علائم حاد تنفسی از ۲۴۰ نفر به ۱۷۳ نفر کاهش پیدا کرده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: حدود ۸۰ درصد بیماران بستری در استان بیش از ۴۰ سال سن دارند.
عارفنیا گفت: ۷۰ درصد مرگومیرهای ناشی از کرونا در سنین بالای ۶۰ سال اتفاق میافتد.
انتهای پیام