خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسی جوابگوی افزایش قیمت‌ها نیست

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 13:49
نماینده بندرماهشهر گفت: بازار بدون کنترل است و قیمت‌ها روز به روز به صورت سرسام آور بالا می‌رود و هیچکس جوابگو نیست.
كشاورزي،آب،روز،آقاجري،صحن،علني،حوزه

آقاجری در صحن علنی:
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب آقاجری، نماینده بندرماهشهر، امیدیه، هندیجان، بخش جولکی و بندر امام خمینی(ره) طی تذکری در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت: به رئیس ‌جمهور درباره نگرانی افسارگسیخته که کمر مردم را شکسته است، تذکر می‌دهم.
او ادامه داد: بازار بدون کنترل است و قیمت‌ها روز به روز به صورت سرسام آور بالا می‌رود و هیچکس جوابگو نیست.
ارزش پول ملی ما روز به روز پایین‌تر می‌آید و هیچ اقدامی در این رابطه صورت نمی‌گیرد.
از دولت و ریاست محترم دولت تقاضا داریم که به این مسائل رسیدگی کند.
بیشتر بخوانید
آقاجری خطاببه وزیر نیرو بیان کرد: در حوزه استحفاظی‌ام، چه شهر و چه روستا مردم برای آب شرب و کشاورزی مشکلات زیادی دارند و به دلیل مشکلات آب کشاورزی از کشت برنج عقب ماندند.
این در حالی است که انتقال آب به استان‌های مجاور بر اساس یک سیاست غیرعقلانی در حال اجراست، اما آب کشاورزی حوزه انتخابیه‌ام کفاف کار کشاورزی شان را نمی‌دهد.
انتهای پیام/