خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه ها در تبین گام دوم انقلاب اسلامی نقش بسیار مهمی دارند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 13:37
سقز - رئیس اداره تبلیغات اسلامی سقز با بیان اینکه هنرمندان و اصحاب رسانه می‌توانند در راستای تحکیم باورهای دینی موثر واقع شوند، گفت: رسانه ها در تبیین گام دوم انقلاب نقش مهمی دارند.
تبليغ،گام،تبليغي،جوانان،مجازي،فعالان،عناصر،نسل،موفق،علمي،فرهنگي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام برومند رازیانی ظهر امروز در نشست فعالان رسانه راهبران گام دوم تبلیغ در شهرستان سقز، اظهار داشت: فضایی مجازی و رسانه‌ها می‌توانند در تبیین گام دوم تبلیغ نقش آفرینی کنند بنابراین ترک فضای مجازی راهکار مؤثر این عرصه نیست و نمی‌توان نقش آن را نادیده گرفت.
وی افزود: گروه‌های هدف گام دوم تبلیغ شامل اساتید و طلاب شاخص حوزه‌های علمیه، اساتید و مسئولان دانشگاهی و مؤسسات علمی پژوهشی، تشکل‌ها و فعالان دانشجویی، ائمه جمعه و جماعات و مبلغان موفق، روحانیان مستقر و امامان جماعات محلات و روستاها، فعالان هیئت موفق استان شامل مداحان، سخنرانان و مسئولان هیأت هستند.
حجت‌الاسلام رازیانی با اشاره به اینکه مخاطب اصلی بیانیه گام دوم انقلاب جوانان و نسل آینده ساز کشور است و این بیانیه نقشه راه روشن پیش روی ملت بویژه جوانان است، اضافه کرد: دشمن امروز از جهاد علمی جوانان می ترسد و همیشه این نسل را نشانه می‌گیرد.
وی یادآور شد: تقویت اراده و عزم جمعی عناصر فرهنگی تبلیغی، شناسایی و فراخوان ظرفیت‌های تبلیغی، گردهمایی و تقویت حس قدرت عناصر فرهنگی، بکارگیری و بازآرایی عناصر زیست بوم فرهنگی تبلیغی و معرفی طرح و عملیات‌های موفق و افراد شاخص در عرصه تبلیغی از اهداف برگزاری سلسله نشست‌های تعالی گام دوم تبلیغ است.
حجت الاسلام رازیانی با بیان اینکه دشمن امروز از جهاد علمی جوانان می‌ترسد و همیشه این نسل را نشانه می‌گیرد، تاکید کرد: هنرمندان و اصحاب رسانه می‌توانند در راستای تحکیم باورهای دینی و تبلیغ و ترویج فرهنگ دینی مؤثر واقع شوند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سقز با اشاره به اینکه در جامعه باید امید ایجاد کرد و دستاوردهای انقلاب را واقع بینانه ترسیم کنیم و اجازه سیاه‌نمایی به دشمنان ندهیم، گفت: فضای مجازی هم فرصت و هم تهدید است که باید با هوشیاری و ارتباط فرهنگ و هنر تهدید آن را به فرصت تبدیل کرد.