سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجلاسیه فرهنگیان شهید استان مرکزی 15 اردیبهشت سال 98 برگزار می‌شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 19:26
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: اجلاسیه فرهنگیان شهید استان مرکزی 15 اردیبهشت سال 98 برگزار می‌شود.
استان،درصد،مركزي،باسوادي،پرورش،آموزش،95،نرخ،اجلاسيه،55،برگزاري

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، شهریار فولادوند عصر امروز در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان مرکزی اظهار داشت: این جشنواره در 25 خرداد سال 98 برگزار می‌‌شود، یکی دیگر از اقدامات ملی در استان برگزاری کنگره نقش حضرت امام(ره) و 6 هزار و 200 شهید استان است.
وی افزود: در استان یک هزار و 200 شهید فرهنگی، دانش‌آموز و معلم وجود دارد، برهمین اساس اجلاسیه فرهنگیان استان در تاریخ 15 اردیبهشت سال 98 برگزار می‌شود، سخران ویژه آن هم وزیر آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: رویکرد اداره کل در برگزاری این اجلاسیه تغییر رویکرد کارهای معمول به سمت اجلاسیه برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها است.
فولادوند بیان کرد: در استان بیش از 600 هزار نفر دوره سواد آموزی دیدند، این رقم در سه دوره مختلف تحکیم و انتقال بوده و گاهی یک فرد هر سه دوره را گذرانده است.
وی عنوان کرد: یکی از موارد مطرح نگرانی از تکرار پایه و کاهش نرخ گذر دانش‌آموزان از یک پایه تحصیلی است، برای دقیق‌تر و واقعی‌تر شدن واکاوی‌ها، نرخ گذر در جلسات شورا مطرح تا سبب ایجاد حساسیت برای رسیدگی و توجه به آن شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: در کوی کوثر کمبود فضای آموزشی داریم، 12 قطعه معرفی شده برای ساخت مدرسه در این منطقه تنها پتانسیل ساخت مدرسه 12 کلاسه در هر قطعه را دارند، برهمین اساس درخواست یک بازنگری در این اراضی را داریم.
در سال 95 نرخ باسوادی استان 96.5 درصد است
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به درصد باسوادی استان مرکزی گفت: تا کنون 613 هزار و 794 نفر دوره‌های مختلف سوادآموزی را در استان گذراندند، درصد باسوادی 6 سال و 6 سال به بالا مردان استان در سال 55 تنها 56 درصد بود که با رشد 35.1 درصدی در سال 95 به 91.1 درصد رسید.
علی محمد غلامی افزود: درصد باسوادی زنان 6 سال و 6 سال به بالای استان در سال 55 تنها 26.5 درصد بود که با رشد 56.3 درصد در سال 95 به 82.8 درصد رسید.
وی تصریح کرد: نرخ باسوادی در سال 55 در رده سنی 10 تا 49 سال 54 درصد و در سال 95 به 96.5 درصد رسید، 79 درصد از مخاطبان سوادآموزی استان زنان و 21 درصد مردان هستند.
انتهای پیام/ ت