خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۸ فقره کارت بازرگانی در استان سمنان صادر و تمدیدشد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 مرداد 1399 - 11:14
سمنان- معاون امور بازرگانی سازمان صمت سمنان بابیان اینکه تلاش شد تا در دوران کرونا و تحریم اقتصادی اقتصاد استان سرپا باشد، گفت: ۴۸ فقره کارت بازرگانی صادر و تمدید شده است.
استان،فقره،بازرگاني،كارت،محصولات،مواد،توليد

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا مداح صبح یک‌شنبه در حاشیه بازدید از چند واحد تولیدی سمنان در گفتگو با خبرنگاران بابیان اینکه طی سه‌ماهه نخست سال جاری ۴۸ فقره کارت بازرگانی در استان صادر و تمدیدشده است، ابراز داشت: تلاش شد تا طی این مدت که با مشکلاتی نظیر رکود اقتصادی ناشی از کرونا و تحریم مواجه هستیم تولیدکنندگان با کمترین چالش ممکن مواجه باشند.
وی ضمن بیان اینکه از این تعداد کارت بازرگانی ۱۶ فقره صدور و ۳۲ فقره نیز تمدیدی بوده است، افزود: همه فعالیت‌ها در راستای افزایش تولید، تسهیل صادرات و رونق اقتصادی صورت گرفته که صدور و تمدید کارت بازرگانی ازجمله آن‌ها را شامل می‌شود.
معاون امور بازرگانی سازمان صمت استان سمنان بابیان اینکه طی سه‌ماهه نخست سال جاری ۹۰۰ فقره سفارش واردات کالا به استان صورت گرفته است، ابراز داشت: ارزش این کالاهای ثبت سفارش شده در استان رقمی معادل ۱۹۳ میلیون و ۶۷۰ هزار دلار را در بردارد.
وی افزود: عمده کالاهایی که از طریق این ثبت سفارش‌ها به استان واردشده است شامل ماشین‌آلات و تجهیزات مربوطه، مواد اولیه موردنیاز خط تولید واحدها، محصولات شیمیایی، مواد نساجی و مصنوعات مربوطه، اجزا و قطعات لوازم‌خانگی، محصولات فلزی، قطعات خودرو، مواد اولیه مربوط به تولید محصولات بهداشتی و شوینده و غیره می‌شود.