خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بالوتلی با مارسی به توافق رسید

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 13:00
فوتبال جهان - رسانه‌های ایتالیایی از نزدیک شدن مهاجم نیس به عقد قرارداد با آخرین قهرمان لوشامپیونه در اروپا خبر داده‌اند.
يورو،قراردادي،تيم،حقوق،ايتاليايي،نيس،مارسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با وجود انتشار گزارش‌هایی درباره اختلاف نظر میان ماریو بالوتلی و نمایندگان باشگاه مارسی فرانسه، رسانه‌های ایتالیایی تأکید دارند که این مهاجم ایتالیایی در نهایت با قهرمان سابق اروپا قرارداد خواهد بست.
سوپرماریوی 28 ساله در آستانه ترک تیم نیس قرار دارد، جایی که به خاطر اختلافات شخصی با سرمربی تیم و هم‌تیمی سابقش، پاتریک ویرا، از ترکیب کنار گذاشته شده و روزهای پایانی قراردادش با این تیم را سپری می‌کند.
قرارداد او با نیس در ماه ژوئن سال 2019 به پایان می‌رسد و بنابراین این امکان وجود دارد که طرفین با توافق دوجانبه حاضر به فسخ قراردادی شوند که کمتر از 6 ماه دیگر به پایان آن باقی مانده است.
رخ دادن این اتفاق هم به بالوتلی اجازه می‌دهد به تیمی جدید برود هم نیس را از پرداخت حقوق او خلاص می‌کند.
در همین راستا نشریه اکیپ فرانسه گزارش کرده بود که روند مذاکرات سوپرماریو با مارسی هم به بن‌بست خورده چرا که مارسی با حقوق 5 میلیون یورو در سالی که این بازیکن ایتالیایی می‌‌خواهد مخالفت کرده است.
اکنون اما شبکه اسکای اسپورت ایتالیا ابراز اطمینان کرده که بالوتلی در آستانه توافق با مارسی برای عقد قراردادی است که به موجب آن در هر فصل 2 میلیون یورو حقوق می‌گیرد.
سوپرماریو در این فصل در لوشامپیونه 10 بازی انجام داده و یک گل هم نزده است.
انتهای پیام/