خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پول کارگزار به پرسپولیس رسید

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 11 مرداد 1399 - 16:21
۳ میلیارد تومان از کسورات کارگزار پرسپولیس که سبب حواشی زیادی شده بود به حساب این باشگاه برگشت.
حساب،پرسپوليس،باشگاه،كسر

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، حدود یک ماه پیش کارگزار باشگاه پرسپولیس قرار بود در سومین قسط خود، ۵ میلیارد تومان به حساب سرخ‌ها واریز کند که حدود ۳ میلیارد از این مبلغ به دلیل پرداخت مالیات و بیمه کسر شد و حواشی زیادی را در پی داشت.
پس از این موضوع رایزنی‌ها برای بازگشت این کسورات به حساب پرسپولیس با سازمان تامین اجتماعی آغاز شد و در پایان این مبلغ کسر شده به حساب پرسپولیسی‌ها بازگشت.
بیشتر بخوانید
حالا این پول به حساب سرخ‌ها واریز شده تا در روز‌هایی که پرسپولیس در آستانه اتمام فرصت پرداخت بدهی اش به برانکو و دستیاران این مربی کروات قرار گرفته، بخش بسیار کوچکی از مشکلات مالی این باشگاه رفع شود.
انتهای پیام/