خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزمون دروس متمرکز آنلاین دانشگاه جامع علمی کاربردی از امروز آغاز شد

فارس | دانش و فناوری | شنبه، 11 مرداد 1399 - 15:28
مدیرکل دفتر سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز برگزاری آزمون دروس متمرکز این دانشگاه از 11 تا 18 مرداد ماه خبر داد.
آزمون،نوبت،شركت،ساعت،متمركز،دانشگاه

اسرافیل علا مدیرکل دفتر سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره نحوه برگزاری آزمون‌های آنلاین دروس متمرکز این دانشگاه، گفت: آزمون دروس متمرکز نیم سال تحصیلی دوم این دانشگاه از امروز ۱۱ مرداد ماه آغاز و تا روز جمعه ۱۸ مرداد ماه ادامه دارد.
وی افزود: امتحانات دروس متمرکز در دو ساعت ۱۲ و ۱۵ برگزار می‌شود.
مدیرکل دفتر سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت:برای هر یک از ساعات فوق یک بازه امتحان نوبت دوم در نظر گرفته شده است که اگر به دلایلی موفق به شرکت و اتمام آزمون خود در نوبت اول نشده‌اند در نوبت دوم شرکت کنند لذا توصیه می‌کنیم دانشجویان در بازه زمانی اول شرکت کنند تا اگر به هر دلیلی از جمله مشکل قطعی اینترنت مواجه شدند بتوانند برای نوبت دوم برنامه‌ریزی کنند که اگر در این نوبت هم با مشکلاتی مواجه شوند دیگر فرصت جبران ندارند.
علا گفت: امروز ۱۱ مرداد ماه درس مهارت قوانین و کسب‌وکار ساعت ۱۲ برگزار شد که ۸ هزار و ۵۰۷ نفر از دانشجویان مشمول آزمون متمرکز بودند که از این تعداد ۶ هزار و ۵۰۷ نفر در آزمون ساعت ۱۲ شرکت کردند و مابقی دانشجویان می‌توانستند در ساعت ۱۳:۳۰ در آزمون شرکت کنند که هزار و ۲۴۹ نفر در آزمون نوبت دوم شرکت کردند.
وی افزود: بر همین اساس به دانشجویان مشمول آزمون ساعت ۱۵ امروز و روزهای آ‌تی توصیه می‌شود که در آزمون نوبت اول شرکت کنند.
امروز برای ساعت ۱۵ حضور ۲۲ هزار و ۹۹۵ نفر دانشجو مشمول آزمون متمرکز را در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته خواهیم داشت.
مدیرکل دفتر سنجش و آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان گفت: این آ‌زمون شامل ۲۳ عنوان درس از دروس عمومی و مهارت مشترک برای دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته است که شامل ۲۴۴ هزار و ۵۰۸ نفر درس است.
انتهای پیام/