خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل کمبود آب در بروجرد وجود ندارد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 11 مرداد 1399 - 12:41
معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: مشکل کمبود آب در شهر وجود ندارد.
آب،بروجرد،قطعي،برق،فشار

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: مشکل کمبود آب در شهر وجود ندارد.
عبدالرحیم رحیمی امروز ۱۱ مردادماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به قطعی‌های مکرر آب و افت فشار آب در بروجرد، اظهار کرد: چیزی به نام قطعی کامل آب و یا کمبود آن وجود ندارد.
وی تصریح کرد: قطعی یا افت فشار آب که طی چند روز گذشته در بروجرد رخ داده به علت قطع برق است زیرا تمام دستگاه‌های مرتبط با پمپاژ آب متصل به برق هستند و قطعی‌های طولانی مدت برق منجر به کاهش فشار و قطعی آب در مناطقی که در مسیر هستند شده است.
فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: مکاتباتی با استان صورت گرفته تا بتوان دستگاه‌های پمپاژ مناطقی که در مسیر قطعی‌های مکرر برق قرار دارند را خارج کرد و مشکل قطعی‌ها طی روزهای آینده مرتفع خواهد شد.
رحیمی اضافه کرد: می‌توان طی یک برنامه‌ریزی و به‌عنوان یک پدافند غیرعامل واحدهای مسکونی را ملزم به داشتن منبع آب کرد تا در صورت قطعی آب در موارد خاص با مشکل روبرو نشوند.
وی بیان کرد: با داشتن هر مخزن آب در خانه می‌توان چهار تا پنج ساعت آب موردنیاز را تأمین کرد.
انتهای پیام