خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلوسی: ترامپ به دنبال تضعیف مشارکت رای دهندگان در انتخابات است

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 11 مرداد 1399 - 10:27
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از سخنان اخیر ترامپ در حمله به برگزاری انتخابات با استفاده از صندوق‌های رای الکترونیک به شدت انتقاد کرد.
انتخابات،راي،مشاركت،برگزاري،پلوسي،2020

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد شدید از اظهارات اخیر دونالد ترامپ درباره برگزاری الکترونیک انتخابات، تاکید کرد: ترامپ به دنبال تضعیف مشارکت رای دهندگان در انتخابات است.
وی افزود: حملات ترامپ به برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک آن هم در بحبوحه شیوع ویروس کرونا و پیشنهاد وی برای به تعویق انداختن انتخابات نوامبر، بخشی از تلاش های او برای ایجاد سردرگمی و تضعیف مشارکت رای دهندگان است.
پلوسی در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان اظهار داشت: رفتارهای اخیر ترامپ به این دلیل است که هرچه مردم بیشتر این گونه حرف ها را بشنوند، برای مشارکت در انتخابات دلسردتر خواهند شد.
سخنان اخیر ترامپ مانند دفن کردن دموکراسی است و او هر روز عزت و بزرگی ریاست جمهوری را دفن می کند.
ترامپ روز پنجشنبه با طرح ادعای تقلب احتمالی و ناسالم بودن انتخابات، برگزاری انتخابات از طریق الکترونیکی را رد کرد و خواستار تعویق انتخابات 2020 میلادی شده است.
ترامپ با انتشار توئیتی نوشت: با روش رای گیری از طریق پست الکترونیکی، در سال 2020 میلادی شاهد غیردقیق ترین و جعلی ترین انتخابات در تاریخ خواهیم بود.
انتهای پیام/