خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر چین‌ انتقادات انگلیس را محکوم کرد

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 10 مرداد 1399 - 17:56
لیو زیائومینگ، سفیر جمهوری خلق چین در لندن انتقاد مقامات انگلیسی از دولت خود را محکوم کرده و گفته است که "روابط بریتانیا و چین در برهه حساسی قرار گرفته و به طور جدی مسموم شده است."
چين،بريتانيا،دولت،حقوق،گفته_است،بشر،انتقاد،خارجه،كنگ،هنگ

لیو زیائومینگ، سفیر جمهوری خلق چین در لندن انتقاد مقامات انگلیسی از دولت خود را محکوم کرده و گفته است که "روابط بریتانیا و چین در برهه حساسی قرار گرفته و به طور جدی مسموم شده است."
به گزارش ایسنا به نقل از بی بی سی، وی گفته است که انتقادات دولت بریتانیا از برخی تصمیم های دولت چین مانند اجرای قانون امنیتی جدید در هنگ کنگ و اتهام تلاش برای جاسوسی سایبری "تحت فشار ایالات متحده" اتخاذ شده و از بریتانیا خواسته است تا در برابر این فشار مقاومت کند.
او انتقاد انگلیس از نقض حقوق بشر مسلمانان چین از جمله اعزام آنان به اردوگاه کار اجباری و عقیم کردن اجباری زنان مسلمان ایغور را رد کرد و گفت که در نظام حکومتی چین، همه مردم از حقوق بشر "در انطباق با شرایط سیاسی و فرهنگی کشورشان" برخوردارند.
مقامات برخی از کشورها در واکنش به انتقاد از نقض حقوق بشر شهروندان خود این نظر را مطرح می کنند که ضوابط جهانی حقوق بشر را تا جایی که با شرایط بومی آنها منطبق باشد رعایت می کنند.
سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا با اشاره به اظهارات قبلی دومینیک راب، وزیر خارجه گفته است که دولت این کشور "به تعامل مثبت و سازنده با دولت جمهوری خلق چین ادامه خواهد داد" هرچند تاکید کرد که "دولت چین باید با عمل به مسئولیت های بین المللی خود بتواند اعتماد جامعه جهانی را به دست آورد."
لیزا نندی، وزیر خارجه در کابینه سایه بریتانیا هم گفته است که "مهم است که بریتانیا روابط سازنده ای با چین داشته باشد" اما تاکید ورزید که "چنین روابطی نباید به معنی نادیده گرفتن ارزشهای ما باشد، چه در زمینه رساندن صدای مردم هنگ کنگ به جهانیان یا حمایت از حقوق مسلمانان ایغور."
انتهای پیام