خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌های پراکنده و رعدوبرق در برخی نقاط کشور

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 10 مرداد 1399 - 16:59
از اواخر وقت امروز جمعه وزش باد در نوار شرقی کشور کاهش می‌یابد و سپس از دوشنبه هفته آینده تا اواخر هفته تشدید می‌شود که در زابل با گرد و خاک همراه خواهد بود.
باد،ارتفاعات،هفته،وزش،بارش،البرز،پراكنده،شرقي،جنوب،كشور،اصغري

به گزارش مشرق، محمد اصغری در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: در ساعات بعد از ظهر و اوایل امشب بارش پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در استان های گیلان، مازندران، خراسان رضوی، ارتفاعات زاگرس در استان‌های قم، اصفهان، لرستان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های البرز،تهران، سمنان و قزوین همچنین جنوب فارس و غرب هرمزگان، پیش‌بینی می‌شود.
معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: در روزهای شنبه و یکشنبه هفته پیش رو در نوار شمالی کشور افزایش موقت دما داریم و در ساعات بعد از ظهر در برخی نقاط اردبیل، زنجان، آذربایجان شرقی، کرمان، هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات یزد، بارش پراکنده گاهی رعد و برق خواهیم داشت.
وی افزود: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه با نفوذ جریانات شمالی به سواحل خزر در استان‌های مازندران، گلستان، اردبیل و گیلان همچنین ارتفاعات البرز و شمال آذربایجان شرقی، بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد و کاهش نسبی دما داریم و در این مدت دریای خزر مواج است.
معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته پیش‌رو در ارتفاعات هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار پراکنده در ساعات بعد از ظهر خواهیم داشت.
اصغری افزود: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته آینده در اغلب مناطق کشور آسمان صاف است.
وی افزود: از اواخر وقت امروز جمعه وزش باد در نوار شرقی کشور کاهش می‌یابد و سپس از دوشنبه هفته آینده تا اواخر هفته تشدید می‌شود که در زابل با گرد و خاک همراه خواهد بود.
معاون پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا نیمه ابری گاهی با بارش پراکنده همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۳۵ و ۲۵ درجه خواهد بود.
وی اضافه کرد: آسمان تهران امروز نیمه ابری، جهت باد جنوب شرقی، سرعت باد ۱۴ کیلومتر بر ساعت است؛ دید افقی امروز در پایتخت بیش از ۱۰ کیلومتر و نم نسبی ۲۲ درصد است.
اصغری ادامه داد: فردا اهواز با بیشینه دمای ۴۹ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۱۱ درجه بالای صفر خنک ترین مرکز استان خواهد بود.