سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن ۷۵ غیرنظامی طی ۳ ماه توسط نیروهای خلیفه حفتر

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 10 مرداد 1399 - 10:44
سازمان ملل از کشته و مجروح شدن بیش از ۲۸۰ غیرنظامی لیبیایی توسط نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" طی سه ماه خبر داد.
نيروهاي،مجروح،كشته،گزارش،ليبيايي،غيرنظامي

سازمان ملل از کشته و مجروح شدن بیش از ۲۸۰ غیرنظامی لیبیایی توسط نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" طی سه ماه خبر داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، هیئت اعزامی سازمان ملل به لیبی در گزارشی اعلام کرد که در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰، ۷۵ غیرنظامی لیبیایی توسط نیروهای تحت امر خلیفه حفتر کشته و ۲۱۲ تن دیگر نیز مجروح شده‌اند.
در این گزارش آمده است: طی این دوره ۸۳ تن در جریان حملات هوایی و مین‌گذاری نیروهای حفتر در اطراف طرابلس کشته و مجروح شده‌اند.
طبق این گزارش، طی دوره مذکور ۳۵۸ غیرنظامی لیبیایی کشته و مجروح شده‌اند که سهم نیروهای حفتر ۸۰ درصد و نیروهای دولت وفاق ۱۱ درصد بوده است و نمی‌توان درصد باقی مانده را به طرف خاصی نسبت داد.
سازمان ملل در ادامه تمامی طرف‌های درگیر در لیبی را به توقف فوری تمامی عملیات‌های نظامی، احترام به قوانین بین‌المللی، حفاظت از غیرنظامیان و فراهم کردن فرصت مقابله با شیوع کرونا فراخواند.
در ادامه این گزارش همچنین آمده است که طی دوره مذکور، علاوه بر حمله به یک خودروی آمبولانس، ۹ حمله به شش مرکز بهداشتی انجام شده که هفت مورد آن به نیروهای حفتر نسبت داده شده است.
انتهای پیام