آغاز هفته منابع طبیعی با کاشت 1000 اصله نهال در بندرعباس/ بیش از 50 هزار اصله نهال در هرمزگان غرس میشود
در اولین روز از هفته منابع طبیعی (15-21 اسفند)، بیش از یکهزار اصله نهال توسط ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان در شرکت گندلهسازی مادکوش در بندرعباس غرس شد.<br/><br/>

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، امید ذاکری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان، بعداز ظهر امروز در آئین گرامیداشت روز درختکاری اظهار داشت: ورود صنایع و ایجاد مشکلات زیستمحیطی، پژوهشگران زیادی را از سراسر جهان بر آن داشت که در این حوزه ورود کنند و تصمیمات علمی در راستای حل آلایندگیها و مشکلات زیستمحیطی بگیرند.
وی افزود: پدیدههای گرد و غبار و سیلابهای ویرانگر از جمله مشکلات دخالت و استفاده بیرویه انسان از منابع طبیعی بوده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان، با بیان اینکه حفاظت از عرصهها و جنگلهای استان یکی از رسالتهای مهم این ادارهکل در هرمزگان است، اظهار داشت: طبق اصول 45 و 50 قانون اساسی به حفاظت و مدیریت از منابع طبیعی نگاه ویژهای شده است.
ذاکری بیان داشت: مشارکت مردمی در این استان بسیار بالاست و درخواست ما از مردم این است که خودشان حافظ منابع و طبیعت استان باشند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از آموزش 30 هزار دانش آموز در قالب طرح «همیار طبیعت» در این اداره کل خبر داد و بیان داشت: دانشآموزان همیار طبیعت، نسل تازه ای از حافظان عرصههای طبیعی به شمار میآیند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان گفت: در سالجاری موفق به 45 هزار هکتار جنگلکاری، 39هزار هکتار مقابله با بیانزدایی از طریق مالچپاشی و مشارکت مردمی در کاشت درختان تاجدار و اقدامات مناسب در حوزه آبخیزداری از طریق صندوق توسعه ملی بودهایم.
ذاکری از اجرای طرح «کاداستر» با استفاده از تکنولوژیهای روز خبر داد و خاطرنشان کرد: بیش از دو هزار هکتار از اراضی استان در طرح کاداستر قرار گرفتهاند.
وی در پایان گفت: بیش از 50 هزار اصله نهال در هفته منابع طبیعی در سراسر استان هرمزگان توسط مردم و مسؤولین کاشته میشود.
ظرفیت کار و افزایش تولیدات در هرمزگان بسیار بالا است
مدیر شرکت گندلهسازی مادکوش نیز در این مراسم گفت: استان هرمزگان یکی از مستعدترین استانهای کشور برای کار کردن و افزایش تولیدات است.
علیرضا صمدی در آئین روز درختکاری در جمع مسؤولین اظهار داشت:یکی از دلایلی که این استان را استراتژیک کرده است همجواری آن با خلیج همیشه فارس است.
وی فراهم بودن زیرساختها و امکان صادرات محصولات تولیدی از این استان را یکی از ویژهترین مسائل در بین تمامی استان های کشور مطرح کرد.
مدیر شرکت گندلهسازی مادکوش با بیان اینکه تصمیم بر آن است که به تعهدات اجتماعی عمل کنیم، خاطرنشان کرد: یکی از آن تعهدها ایجاد محیط زیست سالم است.
صمدی افزود: در راهاندازی این شرکت از بالاترین تکنولوژیهای روز دنیا استفاده شده و هدف از آن کاهش صدمات زیست محیطی است.
وی گفت: بنا بود از سال 1386 کار اجرایی و راهاندازی این شرکت در استان آغاز شود اما عملیات اجرایی آن از سال 1392 آغاز شد و مرحله اول آن با ظرفیت اشتغال بیش از 360 نفر نیروی کار مستقیم در اردیبهشت ماه سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیر شرکت گندلهسازی مادکوش خاطرنشان کرد: قرار بر این است که 10 میلیون تن فولاد در استان هرمزگان تولید شود؛ یعنی به پنج میلیون تن گندله نیاز است که شرکت مادکوش، توانایی تامین سه میلیون تن از این مقدار را دارد.
انتهای پیام/88030/ح