۹ ویلای غیرمجاز در منطقه بیرگان تخریب شد
ایسنا
|
استانها
|
پنجشنبه، 09 مرداد 1399 - 15:30
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ گفت: امروز ۹ باب ویلای غیرمجاز در منطقه بیرگان شهرستان کوهرنگ با دستور قضایی تخریب شد.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ گفت: امروز ۹ باب ویلای غیرمجاز در منطقه بیرگان شهرستان کوهرنگ با دستور قضایی تخریب شد.
مسلم پرویزی بابادی ۹ مردادماه در حاشیه تخریب ویلاهای غیرمجاز بیرگان در شهرستان کوهرنگ چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تعداد ۹ باب ویلا و یک اتاق نگهبانی با دستور مقام قضایی تخریب شد، اظهار کرد: ۲ باب از این ویلاهای غیرمجاز در ماه گذشته تخریب شد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان کوهرنگ افزود: علت توقف حکم تخریب این ویلاها به خاطر درخواست آب منطقهای اصفهان برای اعمال ماده ۴۸۷ بود.
وی خاطرنشان کرد: با رای دیوان دستور قلع و قمع این ویلاهای غیرمجاز در شهرستان کوهرنگ صادر شد، اجرای این رای در راستای حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی و تامین امنیت پایدار بود.
انتهای پیام