خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایگاه هوایی «العدید» با «ماهواره نور» رصد شد +عکس

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 08 مرداد 1399 - 16:24
تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد پایگاه هوایی «العدید» مرکز تجمع نیروهای هوایی تروریست‌های سنتکام توسط ماهواره نور رصد شده است.
ماهواره،نور،پايگاه،هوايي،العديد،تصاوير

به گزارش مشرق، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که پیش از این خبر از پایش و رصد منطقه رزمایش پیامبر اعظم ۱۴ به وسیله ماهواره نور داده بود، تصاویر تهیه شده توسط ماهواره نور را منتشر کرد.
بر اساس این تصاویر ماهواره نور توانسته است یک تصویر سراسری را به روش تصویربرداری موزاییکی از پایگاه العدید در قطر که مرکز تجمع تروریست‌های آمریکایی است تهیه کند.
پایگاه هوایی العدید که مرکز نیروهای هوایی تروریست‌های سنتکام محسوب می‌شود، بزرگترین پایگاه هوایی آمریکا در غرب آسیا محسوب می‌شود و به گفته منابع مختلف ۱۳ هزار تروریست آمریکایی در این پایگاه مستقر هستند.
روز گذشته نیز شبکه خبری «سی‌ان‌ان» به نقل از مقام‌های نظامی آمریکایی گزارش داد که پس از شلیک موشک‌های بالستیک توسط ایران در رزمایش پیامبر اعظم ۱۴، دو پایگاه نیروهای هوایی سنتکام یعنی «العدید» در قطر و «الظفره» در امارات متحده عربی «برای مدت کوتاهی» در وضعیت آماده‌باش قرار گرفتند و نیروهای آنها به پناهگاه رفتند.
در ادامه تصاویر تهیه شده توسط ماهواره نور را خواهید دید:
مسیر حرکت ماهواره نور
********
تهیه تصویر موزاییکی توسط ماهواره نور
********
********
********