سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاهم‌نامه سه جانبه در درجزین مهدی‌شهر منعقد شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 14:32
مهدیشهر - شهردار درجزین بابیان اینکه تفاهم‌نامه سه جانبه بین منابع طبیعی، ثبت احوال و شهرداری این شهر منعقد شد، گفت: این اقدام در راستای فرهنگ‌سازی حفظ محیط‌زیست صورت گرفته است.
درجزين،سرخه،مجموعه،غرس،نهال،فاز،پرواز

به گزارش خبرنگار مهر، علی شاهمیری ظهر چهارشنبه در آئین گرامیداشت روز درختکاری به میزبانی شهر درجزین مهدی‌شهر ضمن بیان اینکه تفاهم‌نامه سه جانبه بین دو دستگاه اجرایی ثبت احوال، منابع طبیعی و شهردار درجزین منعقد شد، ابراز داشت: در این تفاهم‌نامه مقرر شد تا در فضایی به نام پارک زندگی درجزین برای متولدان جدید با همکاری منابع طبیعی و ثبت احوال نهال غرس شود.
وی بابیان اینکه غرس نهال به یاد عزیزان می‌تواند به فرهنگ‌سازی حفظ محیط‌زیست کمک کند، اضافه کرد: در فاز دوم علاوه بر نوزادان برای دوم ذوج های جوان نیز فضایی برای غرس نهال در نظر گرفته تا درختکاری بهانه‌ای برای شروع خوب زندگی مشترک آن‌ها باشد و فاز سوم نیز برای بازنشستگانی که به‌تازگی به این دوره دوم زندگی پا گذاشتند نیز محدوده‌ای در نظر گرفته‌شده است.
شهردار درجزین از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای پنج جانبه بین شهرداری‌های سمنان، مهدی‌شهر، سرخه، درجزین و شهمیرزاد خبر داد و ابراز داشت: در این تفاهم‌نامه ایجاد کمربند سبز در مسیر شهمیرزاد تا سرخه با عنوان «مسیر سبز» انجام خواهد شد که این اقدام می‌تواند به ماندگاری مسافران بسیار کمک کند.
شاهمیری بابیان اینکه فاز اول عملیات اجرایی باغ میوه در مجموعه یاقوت سرخه نیز امروز آغاز خواهد شد، تصریح کرد: بوستان گل و گیاه در این مجموعه راه‌اندازی می‌شود که این نیز می‌تواند به ظرفیت گردشگری و جذب توریست در منطقه بسیار اثرگذار باشد.
وی ضمن بیان اینکه امروز پرواز آزمایشی سایت پرواز پاراگرایدر در مجموعه یاقوت سرخه انجام شد، اضافه کرد: این مجموعه می‌تواند برای علاقه‌مندان به پرواز نیز ظرفیت ارزشمندی محسوب شود.