خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پژوهش‌های جهاددانشگاهی در زمینه سلول‌های بنیادی، ایران را جزء سرآمدان جهان قرار داد

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | چهارشنبه، 08 مرداد 1399 - 11:57
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پژوهش‌های در زمینه سلول‌های بنیادی که ایران را در جهان در زمره سرآمدان جهان قرار داد از دستوردهای مهم جهاددانشگاهی است.
دانشگاهي،جهاد،منابع،استان،جهاددانشگاهي،بويراحمد،فرهنگيان،دان ...

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پژوهش‌های در زمینه سلول‌های بنیادی که ایران را در جهان در زمره سرآمدان جهان قرار داد از دستوردهای مهم جهاددانشگاهی است.
«نوروز هاشمی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، ضمن تبریک چهلمین سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی به جهادگران این نهاد با بیان اینکه نقش اصلی جهاد دانشگاهی توزیع عادلانه تخصص در همه مناطق به ویژه مناطق محروم است، اظهارکرد: خدمات و گسترش علم و دانش و توسعه کارگاه‌های دانش بنیان و افزایش اشتغال از نقش‌های اصلی جهاد دانشگاهی می تواند باشد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ارائه خدمات به مناطق محروم توسط فارغ التحصیلان دانشگاهی و به خدمت درآوردن تخصص‌ها با هزینه کم می تواند جهاددانشگاهی را بعنوان نهادبرخاسته از دل انقلاب متمایز می کند.
هاشمی تصریح کرد: قطعا خدمات این نهاد به مردم منجر به تربیت افرادی متخصص و دلسوز خواهد شد.
با پذیرش فارغ التحصیلان دلسوز و تربیت آنها در کوران فعالیت جهادی نتیجه بهتری عاید جامعه خواهد شد.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی با ایجاد و توسعه کارگاه‌ها و مراکزی که به اشتغال منجر شود.
استفاده از منابع نفت و گاز، منابع طبیعی، محیط زیست، گیاهان دارویی، منابع آب و ...
در گسترش مشاغل دانش بنیان و حتی کارگاه‌های کوچک می تواند به استان خدمات خوبی ارائه دهد.
البته خدمت در ارتقای سطح آموزشی افراد می تواند راه‌گشا باشد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: گسترش خدمات جهاددانشگاهی در سطح کشور خوب بوده است اما از نظر مالی جهاد دانشگاهی واقعا مشکل دارد.
توسعه با افزایش منابع و درآمد باید همراه باشد که متاسفانه منابع و درآمد آن افزایش نیافته است.
هاشمی بیان کرد: ارتباط خوبی بین دانشگاه فرهنگیان و جهاد دانشگاهی استان وجود دارد برای بعضی خدمات متقابل از هم بهره برده ایم.
انتهای پیام