سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غیبت مجری جنجالی در برنامه صبحگاهی شبکه یک + عکس

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 08 مرداد 1399 - 11:27
مجری برنامه صبحگاهی شبکه اول سیما پس از عذرخواهی جنجالی‌اش از باشگاه پرسپولیس و هواداران این تیم، در برنامه صبح امروز غایب بود.
مجري،برنامه،طعنه،عذرخواهي،گاليله

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از اینکه عبدالرضا امیراحمدی مجری برنامه صبحگاهی شبکه اول سیما با طعنه زدن به پرسپولیسی‌ها و ارتباط دادن قهرمانی‌های این تیم به وزیر ورزش و جوانان بار دیگر با طعنه از هواداران این تیم عذرخواهی کرد، در برنامه صبح امروز غایب بود‌.
این مجری جنجالی روز گذشته در شرایطی از هواداران و باشگاه پرسپولیس عذرخواهی کرد که در پایان با طعنه گفت، خدا تمام درگذشتگان را بیامرزد، به خصوص گالیله.
این صحبت او از این جهت مطرح شد که گالیله درباره گرد بودن زمین صحبت می‌کرد و مردم باور نمی‌کردند و به نوعی می‌خواست اعلام کند هنوز بر سر موضع قبلی‌اش بوده و عذرخواهی‌اش اجباری است.
پس از این عذرخواهی شب گذشته این موضوع مطرح شده بود که این مجری به صورت موقت ممنوع الفعالیت شده است و با غیبت در برنامه صبح امروز (چهارشنبه) مشخص شد این مجری فعلاً نمی‌تواند در برنامه صبحگاهی شبکه اول سیما فعالیت کند.
انتهای پیام/