خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدنان منصور : پاسخ حزب‌الله قطعی است/ دوران بزن در رو برای اسرائیل پایان یافته است

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 مرداد 1399 - 11:23
وزیر خارجه سابق لبنان درباره روایت ساختگی صهیونیست‌ها از درگیری در جنوب لبنان گفت که این اتفاقات توهم اسرائیل را افشا می‌کند و حزب‌الله قطعا پاسخ خواهد داد.
صهيونيستي،لبنان،رژيم،اسرائيل،منصور،ارتش،اتفاق،پاسخ،عدنان،نتا ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم٬ «عدنان منصور» وزیر خارجه وقت لبنان در مصاحبه‌ای با المیادین درباره اتفاقات دو روز گذشته در مرزهای لبنان با فلسطین اشغالی و نمایش مضحک ارتش رژیم صهیونیستی گفت که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نمی تواند نتایج هرگونه عملیات نظامی را تضمین کند و عذرخواهی اسرائیل نتیجه شکست و ضعف آن است؛ چرا که تل‌آویو از تغییر اوضاع ضد خود می‌ترسد.
عدنان منصور ادامه داد: آنچه اتفاق افتاد یک تجاوز از جانب اسرائیل و نقض حاکمیت لبنان بود و بیانیه حزب‌الله به داستان‌های متناقض صهیونیست‌ها پایان داد.
وی اظهار داشت که این اتفاق همچنین توهمات موسسات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی را افشا کرد که موجب شد تل‌آویو به دروغگویی روی بیاورد.
وزیرخارجه وقت لبنان تاکید کرد که پاسخ حزب‌الله قطعی است و «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله لبنان بر آن تاکید کرده؛ اما هیچکس نمی داند این پاسخ کجا و چگونه خواهد بود.
منصور افزود که دیگر دوره‌ای که اسرائیل حمله می‌کرد و کسی جواب آن را نمی داد گذشته و جنگ جولای 2006 نقطه عطفی در درگیری‌ها با رژیم صهیونیستی بود.
وی اشاره کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند که ماموریت نیروهای «یونیفل» را تغییر داده و آنها را مجهز به سرویس‌های جاسوسی ضد مقاومت کنند؛ اما لبنان این را نمی پذیرد.
به گفته منصور اسرائیل به دنبال ورود به هیچ جنگی نیست؛ چرا که می داند هزینه‌های آن بسیار خواهد بود.
پیش از این رسانه‌های صهیونیستی مدعی شده بودند که حزب‌الله یک تانک اسرائیل را هدف حمله موشکی قرار داده و در ادامه ارتش اسرائیل با نیروهای حزب‌الله که قصد ورود به اراضی اشغالی را داشتند درگیر شده‌اند.
اما ارتش رژیم صهیونیستی بعد از مدت کوتاهی این ادعای واهی را پس گرفت.
حزب الله نیز در بیانیه‌ای قاطع هرگونه درگیری میان رزمندگان خود با عناصر صهیونیست را تکذیب کرد.
بعد از این رسوایی رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که نتانیاهو از همه وزرای کابینه خود خواسته تا درباره این اتفاق اظهار نظر نکنند.
طبق اطلاعات این رسانه‌ها صهیونیست ها به دنبال راهی برای رهایی از سردرگمی درباره پاسخ حزب‌الله هستند و این سکوت حزب‌الله آنها را می‌کشد.
انتهای پیام/