خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فدراسیون والیبال با کدام مربیان تراز اول دنیا مذاکره کرده است؟

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 08 مرداد 1399 - 09:44
فدراسیون والیبال برای حضور قدرتمند تیم ملی در المپیک توکیو به دنبال جذب مربی تراز اول است و در همین راستا مذاکراتی را هم با چند گزینه مطرح انجام داده است.
فدراسيون،تيم،گزينه،دنيا،ملي،داورزني،واليبال،مطرح

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی والیبال ایران برای دومین بار جواز حضور در المپیک را به دست آورده و قرار است سال آینده در بزرگ ترین آوردگاه ورزشی جهان شرکت کند.
فسخ قرارداد ایگور کولاکوویچ، سرمربی اسبق تیم ملی والیبال، فدراسیون را با چالش جدی مواجه کرده است و باید برای حضوری قدرتمند تیم ملی در المپیک و تحقق وعده حضور در جمع چهار تیم برتر بهترین گزینه را برای نیمکت تیم ملی انتخاب شود.
محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال به دنبال جذب مربیان تراز اول دنیا است تا بتوانند تیم ملی را بر سکوی المپیک قرار دهد.
رزنده، الکنو و ولاسکو از جمله مربیان مطرح دنیای والیبال هستند که داورزنی به طور مستقیم مذاکراتی با آنها داشته است.
میلاد تقوی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مذاکرات فدراسیون والیبال با مربیان تراز اول دنیا گفت: فقط نام یک شخص خاص مطرح نیست.
اینطور نیست که بگوییم یک گزینه خاص انتخاب کردیم و با او مذاکره داریم.
اولویت نخست فدراسیون به کارگیری مربی تراز اول دنیا است تا تیم ملی حضور پرقدرتی در المپیک داشته باشد.
دبیر کل فدراسیون اظهار کرد: منظقی است که چند مربی مطرح بیشتر در دنیا نداریم و با همه رایزنی خواهیم داشت.
وی درباره اینکه با کدام گزینه ها مذاکرات انجام داده اید؟
گفت: الکنو، رزنده و ولاسکو جز بهترین مربیان دنیا هستند .
اما اسامی دیگری نیز روی میز هستند و با همه رایزنی خواهیم داشت.
هنوز گزینه جدی وجود ندارد.
با تمام گزینه ها مطرح کذاکره خواهیم داشت.
تقوی در پاسخ به این سوال که آیا پاسخ رزنده به پیشنهاد ایران منفی بوده است؟
گفت: خبر ندارم.
داورزنی به طور مستقیم در حال انجام مذاکرات است.
در جزییات اخبار نیستم چرا که داورزنی به طور شخصی اینکار را انجام می دهد و هیچ واسطه ای در کار نیست.
تمام اخبار را داورزنی اعلام می کند.
دبیر کل فدراسیون در پاسخ به این سوال که پس بحث مربی ایرانی فعلا مطرح نیست؟گفت: الویت فدراسیون انتخاب مربی تراز اول دنیا است.
اگر نتوانیم به نتیجه برسیم باید از گزینه های دیگر استفاده کنیم.