خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال برگزاری بازی برگشت بارسلونا

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 08 مرداد 1399 - 01:32
شروع موج جدید شیوع کرونا در اسپانیا سبب شده است که مقامات برگزارکننده مسابقات لیگ قهرمانان اروپا درباره برگزاری بازی برگشت تیم‌های فوتبال بارسلونا و ناپولی در کاتالونیا نگران باشند.
بارسلونا،بازي،برگزار،ناپولي،يوفا،برگشت،شهر،نوكمپ،ليسبون

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اِوِلینا کریستیلین عضو هیئت رئیسه اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) اعلام کرد در صورتی که روند صعودی شیوع بیماری کرونا در شهر بارسلونا ادامه پیدا کند، امکان سلب میزبانی از نماینده این شهر در لیگ قهرمان برای بازی برگشت آن مقابل ناپولی در مرحله یک هشتم نهایی وجود دارد.
اگرچه یوفا اعلام کرده است که بازی‌های لیگ قهرمانان اروپا را به صورت تک حذفی و متمرکز در شهر لیسبون پرتغال برگزار خواهد کرد، اما به آن دسته از تیم‌هایی که موفق نشدند در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی در خانه‌شان بازی کنند اجازه داده که تنها همان یک بازی را در ورزشگاه خانگی خود انجام دهند و در صورت صعود راهی لیسبون شوند.
بارسلونا هم که در دور رفت در خانه ناپولی به تساوی یک – یک رضایت داد یکی از آن تیم‌هاست، اما اخیراً و با شروع تعطیلات تابستانی موج جدیدی از شیوع کرونا در بارسلونا که یکی از مراکز توریستی تفریحی اسپانیا و اروپاست، آغاز شده و همین موضوع نگرانی مسئولان یوفا را به همراه داشته است.
کریستیلین درباره بازی برگشت بارسلونا و ناپولی که قرار است 10 روز دیگر در ورزشگاه خالی از تماشاگر نوکمپ برگزار شود به رادیو پونتو نووی اسپانیا گفت: شهر‌‌های گیمارش و پورتوی پرتغال به حالت آماده‌باش درآمده‌اند تا در صورتی که مجبور شدیم از راه حل جایگزین استفاده کنیم یا مشکلات غیرمنتظره‌ای رخ داد، بازی‌های را در آنجا برگزار کنیم.
در حال حاضر برنامه قبلی همچنان به قوت خود باقیست و بازی برگشت تیم‌های بارسلونا و ناپولی در نوکمپ برگزار خواهد شد.
من نمی‌دانم که ضرب‌الاجل تعیین‌شده برای بهبود اوضاع در بارسلونا تا چه زمانی است، اما می‌دانم که نقشه دوم یوفا در صورت عدم برگزاری بازی در نوکمپ چیست.
تصمیم‌گیری ما در این مورد براساس توصیه‌های دولت اسپانیا صورت خواهد گرفت.
تمامی بازی‌‌‌های مرحله یک چهارم نهایی و بعد از آن در لیگ قهرمانان اروپا، در دو استادیوم شهر لیسبون برگزار و تا پایان ماه آگوست پرونده این رقابت‌ها بسته می‌شود.
انتهای پیام/