خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست فدراسیون فوتبال درباره جذب بازیکن خارجی

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 07 مرداد 1399 - 21:05
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه تیم‌ها محدودیتی برای خرید بازیکن خارجی ندارند، گفت: باشگاه‌هایی که توان مالی ندارند برای اینکه بعدها دچار مشکل نشوند بهتر است بازیکن خارجی نگیرند.
فدراسيون،فوتبال،بدهي،مجمع

به گزارش مشرق، حیدر بهاروند، رئیس فدراسیون فوتبال، امروز در حاشیه مجمع سالیانه هیات فوتبال البرز در جمع خبرنگاران، گفت: اصلاحات مد نظر فیفا در خصوص اساسنامه این فدراسیون انجام و در صورت تائید نهایی، مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال برگزار می‌شود.
رئیس فدراسیون فوتبال بیان کرد: در صورت تأیید اساسنامه از سوی فیفا مجمع انتخابات ریاست این فدراسیون حداکثر تا یک ماه آینده برگزار خواهد شد.
این مقام مسؤول در رابطه با بدهی باشگاه‌ها به بازیکنان و مربیان خارجی، اظهار کرد: تیم‌ها محدودیتی برای خرید بازیکن خارجی ندارند، اما باشگاه‌هایی که توان مالی ندارند برای اینکه بعدها دچار مشکل نشوند بهتر است بازیکن خارجی نگیرند که البته امروز شرایط نسبت به گذشته بهتر شده و با تعدادی از طلبکاران تسویه شده است.
به گفته بهاروند بدهی بسیاری از بازیکنان داخلی نیز پرداخت شده و شرایط بهتر است، بدهی گروهی دیگر نیز در حال پرداخت می‌باشد.