خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«خورشید» در بخش اصلی جشنواره ونیز پذیرفته شد

فارس | برگزیده | سه شنبه، 07 مرداد 1399 - 15:38
فیلم سینمایی «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی در بخش اصلی هفتاد و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم ونیز پذیرفته شد.
جشنواره،فيلم،ونيز،ايران،علي،حضور،طناز،عزتي

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، در حالیکه بحران کرونا سینمای ایران و جهان را تحت تاثیر قرار داده است و بیش از ۵ ماه است جشنواره های مهم برگزار نمی شوند، هفتاد و هفتمین فستیوال بین المللی ونیز از تاریخ ۲ تا ۱۲ سپتامبر (۱۲ تا ۲۲ شهریور ۱۳۹۹) برگزار می‌شود.
از ایران هم سه فیلم در بخش های مختلف این جشنواره حضور دارند.
«خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی با بازی جواد عزتی طناز طباطبایی، علی نصیریان و ..
در بخش مسابقه جشنواره ونیز حضور خواهد داشت و برای شیر طلایی جشنواره امسال رقابت می‌کند تا سینمای ایران پس از چند سال غیبت، در بخش اصلی این جشنواره نماینده داشته باشد.
آخرین بار از ایران فیلم «قصه‌ها» اثر رخشان بنی‌اعتماد در جشنواره ونیز سال ٢٠۱۴ در بخش اصلی این جشنواره پذیرفته شده بود.
همچنین امسال «جنایت بی دقت» شهرام مکری و «دشت خاموش» احمد بهرامی در بخش افق‌های جشنواره ونیز حضور دارند.
«خورشید» در جشنواره فیلم فجر سال گذشته نیز با استقبال بسیار خوب مردم و منتقدین روبرو شد و توانست جوایز متعددی همچون بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم را از آن خود کند.
در این فیلم علی نصیریان، جواد عزتی، طناز طباطبایی،صفر محمدی، علی غابشی با معرفی روح الله زمانی، و شمیلا شیرزاد، ابوالفضل شیرزاد، محمد مهدی موسوی فر و مانی غفوری به ایفای نقش می پردازند.
انتهای پیام/