خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت مرکز تخصصی قلب مطالبه مردم غرب مازندران است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 مرداد 1399 - 15:04
چالوس - استاندار مازندران، تسریع در ساخت مرکز تخصصی قلب بیمارستان چالوس را مطالبه مردم غرب استان ذکر کرد و خواستار اجرایی شدن آن شد.
پروژه،چالوس،اجراي،استان،دانشگاه،اهليت،گذار،استاندار

به گزارش خبرنگار مهر، احمدحسین‌زادگان بعدازظهر سه شنبه در نشست تأسیس مرکز تخصصی قلب بیمارستان طالقانی چالوس که با حضور رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان و فرماندار چالوس برگزار شد، اظهار داشت: سرعت در اجرای این پروژه مطالبه اصلی مردم غرب استان است.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی در کاهش بروکراسی غیرضرور اداری این پروژه تلاش کند، خاطرنشان کرد: دانشگاه بنا دارد این پروژه را با مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی و با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان اجرایی کند تا پروژه‌ای پر مزیت در بخش بهداشت و درمان باشد.
حسین زادگان با اشاره به اینکه زیرساخت‌های این طرح در منطقه فراهم است، افزود: انتظار می‌رود در سریع‌ترین زمان ممکن این مرکز تخصصی عملیاتی و مورد بهره برداری قرار گیرد.
استاندار مازندران ضمن قدردانی از حمایت‌های نماینده مردم نوشهر و چالوس در اجرای این پروژه، اظهار کرد: حضور دکتر محسنی بندپی در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ظرفیت مناسبی برای تقویت زیرساخت‌های درمانی استان است.
حسین‌زادگان اهلیت سرمایه گذار بخش خصوصی را در اجرای پروژه‌ها مهم ارزیابی کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی به موضوع اهلیت در انتخاب سرمایه‌گذار توجه ویژه ای داشته باشند تا طرح‌های در دست اقدام دولت در زمان مقرر به مردم خدمات دهند.