خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهبر طالبان: به آستانه حاکمیت نظام اسلامی رسیده‌ایم/ جهاد ما برای پایان اشغال بوده و است

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 07 مرداد 1399 - 13:56
رهبر طالبان در پیامی اظهار داشت که افغانستان به آستانه حاکمیت نظام اسلامی رسیده است و جهاد این گروه نیز برای پایان اشغال و برقراری نظام اسلامی بوده و است.
طالبان،افغانستان،نظام،اسلامي،رهبر،آخوندزاده،صلح،كشورهاي،ملا، ...

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «هبت‌الله آخوندزاده» رهبر طالبان با انتشار پیامی به مناسب فرارسیدن عید سعید قربان خطاب به اعضای این گروه گفت: «به نصرت خداوند متعال و فداکاری‌ها و قربانی‌های بی دریغ شما، در آستانه حاکمیت نظام اسلامی رسیده‌ایم».
وی از اعضای طالبان نیز خواست تا در آستانه مذاکرات بین‌الافغانی صفوف خویش را قویتر و منظم‌تر ساخته و وحدت و همبستگی‌شان را تقویت کنند.
رهبر طالبان خطاب به مردم افغانستان نیز گفت که « جهاد ما برای پایان اشغال و اقامه نظام خالص اسلامی بوده و است» و «پیام واضح ما این است که انحصار قدرت نمی‌خواهیم، تمام اقوام و اقشار افغانستان به یکدیگر نیاز دارند، بلکه تکامل، استقلال و نیرومندی نظام اسلامی به اتفاق و اتحاد افغان‌ها وابسته است».
وی با تاکید بر این که همه مردم افغانستان حق دارند تا از تمام حقوق و امتیازات زندگی برخوردار باشند نیز ادامه داد که حیثیت سیاسی و اجتماعی آن‌ها براساس «اهلیت و تقوی» تعیین می‌شود.
ملا هبت‌الله آخوندزاده اظهارداشت که طالبان با کسی دشمنی ندارد و برای استقلال کشور و برپایی نظام خالص اسلامی سلاح برداشته است و در صورت حاکمیت نظام اسلامی خواستار زندگی مسالمت‌آمیز با دیگران است.
وی در ادامه نیز تصریح کرد که طالبان تعهداتش را درباره توافقنامه قطر و تلاش‌های برای آغاز مذاکرات بین‌الافغانی انجام داده است و تبادل زندانیان را پیشرفتی مهم و بخش عمده تلاش‌های صلح خواند که بین طرفین ایجاد اعتماد کرده و مسیر صلح را نیز کوتاه می‌کند.
رهبر طالبان افزود که آمریکایی‌ها و متحدانش مطابق با توافقنامه قطر تمام نیروهای نظامی و کارکنان غیر دیپلماتیک‌شان را از افغانستان خارج می‌کنند.
طالبان بر پیمان امضا شده با آمریکا متعهد است بنابراین ارگان‌های غیرنظامی و نظامی وابسته به دولت آمریکا نیز نسبت به این توافق متعهد باشند.
ملا هبت‌الله آخوندزاده اظهارداشت که برقراری صلح و امنیت در افغانستان به نفع کشورهای همسایه، منطقه و جهان است و طالبان نیز خواستار تعامل خوب با سایر کشورهاست.
وی با تاکید بر حسن همجواری و ایجاد فضای اعتماد میان کشورهای همسایه نیز تصریح کرد که طالبان در امور داخلی هیچ کشوری مداخله نمی‌کند و از کشورهای دیگر نیز می‌خواهد که در امور داخلی افغانستان مداخله نکنند.
رهبر طالبان در این پیام اما اشاره‌ای به برقراری آتش‌بس در روز عید قربان نکرد.
انتهای پیام/.