خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیدوارم رقابت تا هفته پایانی لیگ یک عادلانه دنبال شود

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 07 مرداد 1399 - 12:53
مدیرعامل باشگاه خوشه طلایی ساوه از عملکرد بازیکنان این تیم در دیدار با مس رفسنجان تقدیر کرد.
ليگ،تيم،خوشه،طلايي،ساوه،ادامه،پرويزي

ایسنا/مرکزی مدیرعامل باشگاه خوشه طلایی ساوه از عملکرد بازیکنان این تیم در دیدار با مس رفسنجان تقدیر کرد.
حسین پرویزی در گفت و گو با ایسنا افزود: بازی خوشه طلایی و مس رفسنجان یکی از بهترین بازی های این فصل لیگ دسته اول بود و به واقع بازیکنان ما با تلاش و غیرتی مثال زدنی، به یک پیروزی پرگل و ارزشمند برابر صدرنشین لیگ دست یافتند.
وی ادامه داد: اصغر نصیری مدافع خوب تیم ما در این دیدار دچار آسیب دیدگی شدید شد و او را به بیمارستان منتقل کردیم که امیدواریم بزودی بهبودی خود را بدست آورد.
پرویزی تصریح کرد: تیم ما همچنان یکی از مدعیان اصلی صعود به لیگ برتر است و تا هفته پایانی تمام تلاش خود را برای کسب امتیاز انجام خواهیم داد.
وی گفت: امیدواریم رقابت های لیگ یک تا هفته پایانی، عادلانه ادامه یابد و تیم ها با تمام توان و انگیزه مقابل یکدیگر قرار گیرند تا آن تیمی که واقعا شایسته است به لیگ برتر راه یابد.
پروزی افزود: تا همین جای کار و در نخستین فصل حضور در لیگ یک، عملکرد بسیار خوبی را از تیم خوشه طلایی شاهد هستیم و حمایت مردم و مسئولان دلگرمی ما برای ادامه کار است.
مدیرعامل باشگاه خوشه طلایی ساوه در پایان از اداره ورزش و جوانان درخصوص رفع مشکل نور استادیوم شهید چمران ساوه تقدیر کرد.
انتهای پیام