خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیس بوک از کمیسیون آنتی تراست اروپا شکایت می کند

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 07 مرداد 1399 - 10:26
فیس بوک با شکایت از کمیسیون آنتی تراست اتحادیه اروپا، آن را متهم می کند که برای تحقیقات در این شرکت خواهان بررسی حجم وسیعی از اطلاعات بی ربط هستند.
اتحاديه،اروپا،فيس،تراست،بوك،آنتي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، فیس بوک به دلیل درخواست اطلاعات بیش از حد ملزوم از سوی کمیسیون آنتی تراست (ضدانحصار) اتحادیه اروپا از این سازمان شکایت می کند.
به گفته فیس بوک اطلاعات درخواستی این کمیسیون شامل جزییات اطلاعات شخصی برای تحقیق درباره وضعیت داده های شرکت و بازار آن است.
از سال گذشته میلادی فیس بوک به شدت تحت فشار و تحقیقات مقامات آنتی تراست اتحادیه اروپا است.
یکی از این تحقیقات به مخزن اطلاعاتی مربوط است.
تحقیقی دیگر که از سال ۲۰۱۶ میلادی آغاز شده درباره بازار آنلاین شرکت است و داده های بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر فیس بوک در ۷۰ کشور را شامل می شود که کالاهایی را خرید و فروش می کنند.
این شرکت اعلام کرده ۳۱۵ هزار سند معادل ۱.۷ میلیون صفحه در اختیار کمیسیون آنتی تراست اتحادیه اروپا قرار داده است.
تیم لمب یکی از مقامات فیس بوک در بیانیه ای در این باره می نویسد: ماهیت عجیب درخواست های کمیسیون آنتی تراست اتحادیه اروپا بدان معنا است که ما باید اسنادی را در اختیار آن قرار دهیم که هیچ ارتباطی به ماهیت تحقیقات ندارد مانند اطلاعات شخصی کارمندان از جمله داده های پزشکی، اسناد مالی و اطلاعات خصوصی درباره اعضای خانواده کارمندان.
ما معتقدیم چنین درخواستی باید از سوی دادگاه های اتحادیه اروپا بررسی شود.
کمیسیون آنتی تراست اتحادیه اروپا اعلام کرده در دادگاه از خود دفاع خواهد کرد.