خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کروناویروس مانع از پیشتازی سمنانی‌ها در اهداء خون نشد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 07 مرداد 1399 - 10:07
مدیرکل انتقال خون استان سمنان با اشاره به اقبال بالای مردم این استان به امور خیرخواهانه و از جمله اهداء خون گفت: با وجود شیوع کروناویروس، این بیماری تاثیر چندانی در روند اهداء خون در مردم این استان نداشته است.
خون،استان،سمنان،انتقال،گذشته،مراجعه،بغدادي،اهداكنندگان

ایسنا/سمنان مدیرکل انتقال خون استان سمنان با اشاره به اقبال بالای مردم این استان به امور خیرخواهانه و از جمله اهداء خون گفت: با وجود شیوع کروناویروس، این بیماری تاثیر چندانی در روند اهداء خون در مردم این استان نداشته است.
وحید بغدادی، در دیدار با فاطمه منصوری معاون استاندار سمنان ضمن تقدیر از اهداکنندگان خون در این استان با اشاره به وضعیت اهدا خون در چهار ماهه اول امسال اظهار کرد: در چهار ماه گذشته علی‌رغم شیوع کرونا ویروس، روند مراجعه و دریافت خون از اقشار مردم تنها هشت دهم درصد در استان سمنان به نسبت مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه این اداره کل در فرآیند خون‌گیری با حساسیت ویژه به پروتکل‌های بهداشتی توجه ویژه می‌کند ادامه داد: دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت جدی در پایگاه‌های انتقال خون استان سمنان اجرا می‌شود .
بغدادی با بیان اینکه مردم شریف استان همکاری گسترده‌ای با پایگاه‌های انتقال خون برای اهدای خون به نیازمندان دارند افزود: استان سمنان یکی از برترین و پیشروترین استان‌ها در اهدا خون در کشور است.
وی از مراجعه سالانه 40 هزار مراجعه کننده به پایگاه‌های این اداره کل در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: سالانه به طور متوسط ۳۱ هزار واحد خون در پایگاه های انتقال خون استان جمع آوری می‌شود.
مدیرکل انتقال خون استان سمنان تصریح کرد: در چهارماه گذشته افزون بر ۹ هزار و ۵۰۰ واحد خون در پایگاه‌های خونگیری استان در شهرستان های سمنان، شاهرود، دامغان و گرمسار جمع آوری شده است.
وی با بیان اینکه دریافت خون از مراجعه کنندگان به صورت ۲ شیفت در استان انجام می‌شود اضافه کرد: در چهار ماه گذشته افزون بر سه هزار نفر در استان خون اهدا کردند.
بغدادی با بیان اینکه اجرای طرح‌های آموزشی و پژوهشی به طور جدی از سوی اداره کل انتقال خون استان در دستور کار است افزود: انتقال خون استان سمنان توجه ویژه‌ای به اجرای طرح‌های پژوهشی دارد.
به گزارش ایسنا-استان سمنان در سالیان اخیر و از جمله در سال گذشته در شاخص های مختلفی و از جمله تعداد اهداکنندگان به نسبت جمعیت و اهداکنندگان مستمر خون و...همواره از برترین های کشور بوده است.
انتهای پیام