خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیوزیلند پیمان استرداد مظنونین با هنگ کنگ را لغو کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 07 مرداد 1399 - 09:11
نیوزیلند مدعی عدم استقلال دستگاه قضایی هنگ کنگ شد و از لغو توافق استرداد مظنونین به این منطقه خبر داد.
كنگ،هنگ،نيوزيلند،چين،قانون

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نیوزیلند نیز در هم‌قدمی با آمریکا، انگلیس و استرالیا، از پیمان استرداد مظنونین با هنگ کنگ، پا پس کشید.
این اقدام در اعتراض به قانون چینی امنیت هنگ کنگ که ضامن دفاع از اصل چین واحد در برابر جریان‌های جدایی‌طلب منطقه است؛ انجام می‌شود.
به ادعای «وینستون پیترز» وزیر خارجه نیوزیلند، قانون امنیتی هنگ کنگ مغایر با تعهدات چین در قبال جامعه بین‌المللی است و خودمختاری هنگ کنگ را زیر سوال می‌برد.
او همچنین در توضیح لغو قانون استرداد مظنونین، مدعی شد که دیگر نمی‌توان نظام قضایی هنگ کنگ را مستقل از چین در نظر گرفت.
نیوزیلند همچنین فروش فناوری‌های حساس با کاربری دوگانه (قابل استفاده برای مقاصد نظامی) به هنگ کنگ را متوقف کرد.