سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار آزمون: از پیشنهادات باشگاه‌های اروپایی خبر ندارم / دلم برای تیم ملی تنگ شده است‌

تسنیم | ورزشی، استان‌ها | دوشنبه، 06 مرداد 1399 - 18:07
گروه استان‌ها ـ بازیکن گلستانی تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه زنیت روسیه گفت: هنوز چیزی در خصوص پیشنهادات باشگاه‌های اروپایی نمی‌دانم و باشگاه زنیت از آن با خبر است.
آزمون،ايران،برتر،ليگ،باشگاه،كسب،روسيه،وضعيت،ملي،روز،تيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار آزمون بعدازظهر امروز پس از ورود به استان گلستان اظهار داشت: خوشبختانه به همراه تیم زنیت قهرمان لیگ برتر روسیه شدیم و من هم عنوان آقای گلی این رقابت‌ها را کسب کردم که حاصل زحمات تمام بازیکنان، کادر فنی و سایر عوامل باشگاه بود که از نظر فنی و روحی به من کمک زیادی کردند.
وی افزود: آقای گل شدن حس بسیار خوبی است و تمام گل‌هایی که به ثمر رساندم حاصل زحمات و سختی‌هایی بوده که کشیدم، امیدوارم فصل آینده هم ابتدا عناوین تیمی و سپس عناوین انفرادی زیادی کسب کنم.
آزمون ادامه داد: آخر هفته باید به روسیه برگردم زیرا 10 روز دیگر باید در دیدار سوپرجام روسیه به مصاف لوکوموتیو مسکو برویم و امیدوارم بتوانیم سومین جام فصل را هم کسب کنیم.
وی در خصوص پیشنهاداتش از باشگاه‌های بزرگ اروپایی، یادآور شد: هنوز چیزی در این خصوص نمی‌دانم و هر پیشنهادی است باشگاه زنیت از آن خبر دارد.
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در خصوص بلاتکلیفی رقابت‌های ملی گفت: در انتظار اعلام برنامه هستیم زیرا دلم برای تیم ملی خیلی تنگ شده و دوست دارم مسابقات زودتر شروع شود و به جام جهانی صعود کنیم.
آزمون در پاسخ به این سوال که آیا لیگ برتر ایران را پیگیری می‌کردید یا خیر، گفت: پیگیر لیگ برتر ایران نبودم و مسابقات را دنبال نمی‌کردم، فقط می‌دانم پرسپولیس قهرمان شد، نظری ندارم و این قهرمانی را تبریک می‌گویم اما فکر نمی‌کنم به من ارتباطی داشته باشد زیرا خودمان هر چند روز مسابقه داشتیم.
وی به وضعیتش در بحران کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: این اتفاق برای لژیونرها که از خانواده دور هستند بسیار سخت بود زیرا سه ماه در قرنطینه بودیم اما باید با تابعیت از دستورات باشگاه حرفه‌ای عمل می‌کردیم.
آزمون افزود: اکنون از وضعیت سفید وارد وضعیت قرمز شدم و خیلی استرس دارم، سعی می‌کنم این چند روز در خانه و کنار خانواده باشم و کاری نکنم که هموطنم آلوده شود.
وی یادآور شد: از تمام مردم عزیز ایران به ویژه مردم استان گلستان می‌خواهم در این شرایط رعایت کنند و ماسک بزنند تا دوباره به وضعیت سفید برگردیم.
انتهای پیام/588/ش