خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بروکراسی اداری مانع مهمی بر سر راه جهش تولید در اصفهان است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 مرداد 1399 - 16:38
فریدن- نماینده مردم فریدن در مجلس با اشاره به مشکل مهم بروکراسی اداری در اصفهان گفت: اگر بروکراسی اداری را از سر راه بخش تولید برداریم آینده کار و تولید در استان اصفهان درخشان خواهد شد.
فني،فريدن،كارآفريني،آموزش،كشاورزي،جوانان،مشكل،توليد،منطقه،مج ...

به گزارش خبرنگار مهر، حسین محمدصالحی پیش از ظهر دوشنبه در نشست مشترک مدیران مراکز فنی و حرفه‌ای شهرستان‌های فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین‌میاندشت اظهار داشت: ما متأسفانه برای تربیت فرزندان این سرزمین برنامه ریزی مناسبی نداشته‌ایم به نوعی که فرزندان ما وقتی وارد عرصه زندگی و جامعه شدند گاه نمی‌توانند از زمان و استعدادها به نحو مطلوبی استفاده ببرند.
وی گفت: دانشجویان به طور معمول فقط مباحث تئوری را آموزش دیده و تجارب و مهارت یک کارآموز که در مجموعه فنی و حرفه‌ای کار یاد گرفته را ندارند، بخش تئوری و عملی ما نیز با یکدیگر هماهنگ نشدند و متأسفانه مشکلاتی را ایجاد کرده است.
در بخش کارآفرینی کشور مشکل داریم
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر امروز جوانان به دنبال کارآفرینی نیستند و به دنبال کار دولتی و پشت میز نشینی هستند به دلیل آن است که در بخش کارآفرینی نیز مشکل داریم و اگر امروز یک نفر به عنوان کارآفرین بخواهد کار فنی را شروع کند و موجب اشتغالزایی شود هزار مشکل سر راهش است و مجبور به رها کردن کارآفرینی شود.
وی افزود: قانون کارآفرینی و برنامه‌های کشور ما مشکل دارد، اگر توانستیم بروکراسی شدید اداری را از سر راه بخش تولید و اشتغال برداریم آینده فنی و حرفه‌ای و کار و تولید درخشان خواهد شد در غیر این صورت تلاش ما و شما بی‌فایده و میخ بر سنگ کوبیدن است.
محمدصالحی تصریح کرد: مجلس یازدهم، با رأی نمایندگان مجلس کمیسیون ویژه‌ای تشکیل داد تا جهش تولید شکل بگیرد و هدف کمیسیون تسهیل کار و اشتغال است که موانع تولید از سر راه برداریم تا جوانان و کارآفرینان فعال‌تر و دردسر آنها کمتر شود.
جبران کمبود مربی کارآفرینی در منطقه فریدن با بکارگیری سرباز
وی در ارتباط با استخدام سرباز برای آموزش‌های مهارتی در فنی حرفه‌ای گفت: زمانی که دولت بودجه یا مجوز ندارد که نیروی حق‌التدریسی استخدام کند از سربازان دارای مهارت فنی حرفه‌ای می‌توان استفاده کرد، سرباز حداقل با دو سال آموزش دادن کار یاد می‌گیرد و وقتی موفق بود انگیزه برای وی ایجاد می‌شود که وارد مجموعه فنی و حرفه‌ای شود و بهتر نیز جذب کار می‌شود، به دنبال جذب سربازان برای آموزش فنی حرفه‌ای باشید.
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چهار شهرستان فریدن بزرگ قطب دامپروری و کشاورزی است و از حداقل‌ها باید استفاده شود، به جرأت می‌توان گفت که فارغ‌التحصیلان رشته‌های کشاورزی و گرایش کشاورزی منطقه فریدن توانمندتر از سایر شهرستان‌ها هستند چراکه از کودکی تجربه شغل کشاورزی و دامداری را دارند.
در منطقه‌ای قرار گرفتیم که از هر جهت تحت فشار بودیم
وی گفت: جوانان فریدن بزرگ استعداد و پتانسیل خاصی دارند که برای آنها باید فراهم شود، متأسفانه در منطقه‌ای قرار گرفتیم که از هر جهت تحت فشار بودیم و بخش اقتصادی و دامپروری مختصری هم که داشتیم تو محاصره و در تنگنای شدید قرار گرفته است، حداقل جوانان منطقه که در این رشته‌ها تحصیل کردند و تجربه کافی دارند، وارد بدنه آموزش فنی و حرفه‌ای کنیم تا کمک شود.
محمدصالحی گفت: کمبود نیروی منطقه فریدن جبران شود چون اگر مراکز نیز تعطیل شود زیبنده نیست، باید مراکز فنی حرفه‌ای در فصل تابستان برای دانش آموزان در سالن‌های آموزش و پرورش و مدارس برنامه اوقات فراغت برگزار کند تا دانش‌آموزان مهارت آموزی را یاد بگیرند و علاقمند شوند، در شورای اداری شهرستان‌ها پیشنهاد برنامه اوقات فراغت داده شود تا در سالن‌های بلااستفاده ادارات آموزش فنی و حرفه‌ای انجام شود.