شمار فوتیهای کرونا در کردستان 395 نفر شد/حال 54 بیمار کرونایی وخیم است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با مرگ دو بیمار دیگر در کردستان، شمار جانباختگان ناشی از کرونا در این استان به 395 نفر افزایش یافت.

فرزین رضاعی در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: 21 بیمار جدید مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته در استان شناسایی شدهاند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 186 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری بوده که حال 54 نفر بیمار از این تعداد وخیم و در بخش ویژه ( آی سی یو) بستری هستند.
وی با اشاره به آمار بستری شدگان در کردستان به تفکیک بیمارستانهای استان افزود: 85 بیمار در بیمارستان توحید سنندج، یک بیمار در بیمارستان بعثت سنندج، 17 بیمار در بیمارستان کوثر سنندج، 20 بیمار در بیمارستان امام خمینی (ره) سقز، 14 بیمار در بیمارستان فجر مریوان، 16 بیمار در بیمارستان شهید بهشتی قروه، 10 بیمار در بیمارستان امام حسین بیجار، 10 بیمار در بیمارستان سینای کامیاران، 8 بیمار در بیمارستان رازی بانه، یک بیمار در بیمارستان صلاح الدین بانه، یک بیمار در بیمارستان شهید چمران سروآباد و 3 بیمار مبتلا به کرونا ویروس در بیمارستان شهدای دهگلان بستری هستند.
2 بیمار کرونایی دیگر در کردستان جان باختند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با مرگ دو بیمار دیگر در کردستان، شمار جانباختگان ناشی از کرونا در این استان به 395 نفر افزایش یافت.
وی خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا ویروس تا کنون 77 نفر در سقز، 132 نفر در سنندج، 32 نفر در قروه، 30 نفر در بانه، 22 نفر در مریوان، 25 نفر در بیجار، 38 نفر در کامیاران، 29 نفر در دیواندره و 10 نفر در دهگلان بر اثر ابتلا به کرونا جانباختند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط دفن شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به شهروندان اظهار کرد: همچنان روند فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستوشوی مرتب دستها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام/2330/71/ی