خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوبخت: سنندج امسال به شبکه سراسری متصل می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 06 مرداد 1399 - 11:33
گروه استان‌ها ـ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه سنندج امسال به شبکه سراسری متصل می‌شود، گفت: دولت توسعه حمل و نقل ریلی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.
زنجان،پروژه،قرار،خطه،اولويت،منابع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، محمد باقر نوبخت در سفر به استان زنجان و در بازدید از پروژه زنجان - بیجار اظهار داشت: دولت حمل و نقل ریلی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است، بعد از این که تهران در دو سال گذشته به همدان وصل شد، تا پایان امسال سنندج نیز به شبکه سراسری متصل می‌شود.
وی افزود: بعد از اینکه از میانه به بستان‌آباد 132 کیلومتر دو خطه همزمان انجام شد، در حال حاضر پروژه در حال پیشروی به سمت تبریز است با این حال با عنایت به این که پروژه دو خطه کردن مسیر قزوین - زنجان با توجه به زمان تقریبا یک و نیم ساعت زمان را تقلیل می‌دهد از نظر بار نیز 7 میلیون تن بار بیش‌تر جابه‌جا می‌شود و پروژه مذکور طرح بزرگی است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح کرد: منابع ما محدود است اما در تلاش هستیم اقداماتی انجام دهیم که تا حال حاضر برای آن هزاران میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده‌ایم و با سرمایه‌گذاری قطعی می‌توانیم اعتبار صرف شده را مورد بهره‌برداری مردم قرار دهیم به همین جهت اولویت ما با توجه به محدودیت منابع مواردی است که امسال می‌توانیم تا پایان سال مورد بهره‌برداری قرار دهیم.
انتهای پیام/ش