خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد قهری با رستوران‌هایی که از شلوغی نوروز استفاده می‌کنند/ فعالیت هزار تیم بازرسی در طرح سلامت نوروزی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 11:45
فرهادی گفت: اگر رستوران‌های بین راهی به واسطه شلوغی در نوروز مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با آنها برخورد قهری می‌شود.
بهداشت،پزشكي،ايام،علوم،معاون،فرهادي،تمركز،تعطيل،سلامت،دانشگا ...

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خبر داد؛
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان طرح سلامت نوروزی اظهار کرد: با توجه به افزایش سفر‌ها در ایام نوروز، برنامه ریزی به این گونه است که با کمک ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در ۲۰ اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون بهداشت و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرای این طرح آغاز خواهد شد.
به گزارش، محسن فرهادی در برنامه روی خط خبر شبکه خبر درباره مهمترین محور‌هایاظهار کرد: با توجه به افزایش سفر‌ها در ایام نوروز، برنامه ریزی به این گونه است که با کمک ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در ۲۰ اسفند با برگزاری تمرین و مانوری نمادین در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، معاون بهداشت و مسئولان دیگر همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرای این طرح آغاز خواهد شد.
وی در ادامه افزود: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده در افزایش مسافرت‌های زمینی و افزایش مسافران، تمرکز بیشتر بر مسیر راه، تفرجگاه‌ها، هتل‌ها، متل‌ها، استخرها، مراکز سیاحتی و زیارتی، پارک‌ها و فضا‌های طبیعی خواهد بود و در این ایام بازرسی‌ها هدفمند‌تر خواهند شد.
فرهادی گفت: ۱۰۰۰ تیم بازرسی در ایام تعطیل و ۳۰۰۰ تیم بازرسی در ایام عادی از ۸ صبح تا ۸ شب فعالیت حضوری خواهند داشت و ۴۵۰ تیم آماده خدمت رسانی از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح خواهند بود.
تمرکز وزارت بهداشت بر بهداشت غذایی در رستوران‌ها
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: محور اصلی تمرکز ما در بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران‌ها خواهد بود.
هدف بعدی ما نظارت بر ابزار و ظروف، سازه و مشکلات آب، فاضلات، پسماند تولید و سازه‌ای که خدمات انجام می‌دهد، است.
وی افزود: در هتل‌ها تمرکز اولیه بر مکان مورد استفاده خواهد بود و رعایت بهداشت فردی از موارد اصلی این نظارت‌ها محسوب می‌شود.
فرهادی درباره برخورد با تخلفات احتمالی گفت: اگر رستوران‌های بین راهی و هتل‌ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه‌ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری سازمان تعزیرات، قوه قضائیه و نیروی انتظامی برخورد قهری انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: مجلس در سال ۷۹ و ۸۰ با تائید شورای نگهبان ماده ۱۳ مواد آشامیدنی و خوردنی را اصلاح کرد که به واسطه آن می‌توان واحد مربوطه را در صورت تخلف تعطیل کرد.
فرهادی گفت: هموطنان می‌توانند در ایام تعطیل و غیر تعطیل با استفاده از سامانه ۱۹۰ تخلفات را گزارش دهند تا در اسرع وقت به این تخلفات رسیدگی شود.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان یادآوری کرد: داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است که پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد و نظارت بیشتر نیز در مورد مکان‌های بین راهی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/