تجدید بیعت امام جمعه دهدشت با شهدای گمنام
به مناسبت ۵ مرداد سالروز اولین اقامه نماز جمعه در کشور، امام جمعه دهدشت، اعضای ستاد این نهاد، اداره بنیاد شهید کهگیلویه و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دهدشت با شهدای گمنام این شهر تجدید بیعت نمودند.

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت ۵ مرداد سالروز اولین اقامه نماز جمعه در کشور، امام جمعه دهدشت، اعضای ستاد این نهاد، اداره بنیاد شهید کهگیلویه و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دهدشت با شهدای گمنام این شهر تجدید بیعت نمودند.
حجت الاسلام علی وحدانی فر در آیین غبارروبی شهدای گمنام دهدشت اظهار کرد: امروز این عهد را می بندیم و به شهدا میگوییم این راهی را که شما با خونتان جانفشانی و انقلابی را که بواسطه خونتان آبیاری کردید تا همیشه ادامه میدهیم.
وی با بیان اینکه نماز جمعه به عنوان یک سنگر محکم در مقابل کفر و الحاد می ایستد، گفت: به شهدا میگوییم آرمانهای شما روی زمین تنها نخواهند ماند و اجازه نمیدهیم که هل من ناصر ینصرنی باز تکرار شود که در تاریخ بنویسند یکی علی دیگر تنها ماند.
به گزارش ایسنا، وحدانیفر افزود: در این راه با اراده و توان بیشتر و با قدرت جهادی کارها را پیش خواهیم برد و با انجام کارهای فرهنگی و مقابله با جنگ نرم دشمن بیشتر در صحنه خواهیم بود.
انتهای پیام