بانک ها در مسیر پرداخت تسهیلات اشتغال زایی حرکت کنند
شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بانک ها در مسیر پرداخت تسهیلات اشتغال زایی به افرادی که به دنبال ایجاد شغل هستند، در این استان حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی ظهر یکشنبه در نشست بررسی طرحهای جهش تولید با اشاره به اینکه ۴۶ طرح جهش تولید در این استان اجرا میشود، گفت: باید تفاهم نامه منعقد شده با سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور به موقع و با کیفیت لازم انجام شود.
وی بیان کرد: بیشترین کار برای اجرای طرحهای جهش تولید بر عهده بانکهای عامل است.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بانکهای عامل باید در سال جاری تسهیلات بانکی به منظور ایجاد اشتغال ارائه کنند و منابع آن را خودشان تأمین کنند.
وی گفت: بانکهای عامل تلاش کنند تا افردی که واقعاً به دنبال ایجاد اشتغال هستند را از تسهیلات جهش تولید بهرمند کنند که سه درصد از این تسهیلات دولتی است.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین این تسهیلات باید شامل افرادی که به نحوی از کرونا دخسارت دیدند نیز بشود.
وی تصریح کرد: تسهیلات جهش تولید با تسهیلات ارزان قیمت روستایی و عشایری متفاوت است و باید به صورت جداگانه به افراد واجد شرایط ارائه شوند.