خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی مجموعه آموزش سایبری در صنعت برق خراسان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 مرداد 1399 - 17:19
مشهد ـ معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: باتوجه به ظرفیت صنعت برق خراسان، بهتر است توافق‌نامه‌ای برای راه‌اندازی مجموعه آموزش سایبری بین شرکت برق و سازمان پدافند غیرعامل منعقد شود.
خراسان،برق،پدافند،غيرعامل

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمدعلی مطیعی در نشستی با مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان و سایر مسئولان استان اظهار کرد: بازدید از توانمندی‌های صنعت برق خراسان، انرژی مضاعفی در ما ایجاد کرد.
مسئله نیروی انسانی در هر کاری از اهمیت زیادی برخوردار است و به همین جهت لازم است در این حوزه کار شود.
معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: به نظر می‌رسد می‌توان در پارک آموزشی صنعت برق خراسان که در آینده راه‌اندازی خواهد شد، سهم ویژه‌ای برای امنیت سایبری و پدافند غیرعامل و همچنین آموزش در این خصوص در نظر گرفت.
ما نیز آمادگی لازم برای همکاری در این زمینه را داریم تا در این مجموعه مرکز آموزش پدافند سایبری و بازگشت‌پذیری را ایجاد کنیم.
وی تاکید کرد: صنعت برق خراسان ظرفیت بالایی در اختیار دارد که بهتر است برای راه‌اندازی مجموعه آموزش سایبری، توافق‌نامه‌ای بین شرکت برق منطقه‌ای خراسان و سازمان پدافند غیرعامل کشور منعقد شود.