بازدید از دو واحد تولیدی احیاء شده در شهرک صنعتی ایلام
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان از دو واحد تولیدی چیپس «سیوان نادر» و شرکت پلیمرپلاستیک «هینا» مستقر در شهرک صنعتی ایلام بازدید کرد.

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان از دو واحد تولیدی چیپس «سیوان نادر» و شرکت پلیمرپلاستیک «هینا» مستقر در شهرک صنعتی ایلام بازدید کرد.
مهندس «اقبال اسماعیلی» بعد از بازدید از این دو واحد تولیدی اظهار کرد: این دو واحد صنعتی غیرفعال، در سه ماه نخست امسال به چرخه تولید بازگشتهاند.
وی ادامه داد: واحد تولیدی چیپس «سیوان نادر» خط تولیدی با ظرفیت ۳۰ درصدی در سال جاری و اشتغال ۱۲ نفر، واحد تولید مواد اولیه خود را در داخل استان تهیه و روزانه ۲ تن چیپس تولید می کند.
اسماعیلی در بازدید از شرکت پلیمرپلاستیک هینا، تصریح کرد: این واحد صنعتی تولید کننده انواع فیلم یک لایه کشاورزی و فیلم شیرنیگ از پلی اتیلن، در حال حاضر زمینه اشتغال ۲۳ نفر را فراهم آورده و روزانه ۱۰ تن محصول تولید میکند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان ایلام در پایان تصریح کرد: این دو واحد تولیدی از ظرفیت لازم برای صدور محصول به کشورهای همسایه برخوردار هستند.
انتهای پیام