خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود آب مهمترین دلیل محدودکننده توسعه باغات هلو و شلیل در اصفهان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 مرداد 1399 - 13:16
اصفهان- مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: خشکسالی و کمبود آب مهمترین دلایل محدود کننده عملکرد و توسعه باغات هلو و شلیل در استان اصفهان در طول سالهای گذشته بوده است.
هلو،شليل،برداشت،استان،باغات،اصفهان،ارقام،باغباني

احمدرضا رئیس زاده در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برداشت محصول هلو و شلیل از نیمه تیرماه در باغات بارور استان اصفهان اظهار داشت: برداشت ارقام زودرس این محصولات آغاز شده و تا مهرماه که زمان برداشت محصولات هلو و شلیلِ دیر رس است، ادامه خواهد داشت.
وی افزود: همزمان با شدت گرفتن گرما در تابستان، محصول هلو و شلیل استان اصفهان با ارقام متفاوت و دوره برداشت طولانی به تدریج وارد بازار می‌شوند و تا پایان فصل برداشت جایگاه خود را به عنوان میوه‌های پر طرفدار و پر مصرف باغبانی حفظ می‌کنند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان بیان داشت: سطح باغات هلو و شلیل استان یک هزار و ۸۲۷ هکتار است که یک هزار و ۶۶۴ هکتار آن بارور است.
وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود در سال زارعی جاری، میزان برداشت هلو و شلیل به بیش از ۲۱ هزار تن برسد.
رئیس زاده با اشاره به ارقام عمده هلوی استان شامل زعفرانی، آلبرتا، قلعه شاهی، انجیری، ردهاون، دکسی رد، کاردی گفت: شهرستان‌های فلاورجان، مبارکه، خمینی شهر، تیران و کرون، لنجان و شهرضا بیشترین سطح باغات هلو و شلیل استان را به خود اختصاص داده‌اند.
وی افزود: خشکسالی و کمبود آب مهمترین دلایل محدود کننده عملکرد و توسعه باغات هلو و شلیل در استان اصفهان بوده است.