عدالت در توزیع آب تبریز رعایت شود
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو، به عدم عدالت در توزیع آب در تبریز اشاره کرد و گفت: اقداماتی در این زمینه انجام شده ولی مردم همچنان در این خصوص گلایهمند هستند و مجموعه دولت، شهرداری و شورای شهر باید اقداماتی در این خصوص انجام دهند تا شاهد عدالت در قطعی آب باشیم.

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو، به عدم عدالت در توزیع آب در تبریز اشاره کرد و گفت: اقداماتی در این زمینه انجام شده ولی مردم همچنان در این خصوص گلایهمند هستند و مجموعه دولت، شهرداری و شورای شهر باید اقداماتی در این خصوص انجام دهند تا شاهد عدالت در قطعی آب باشیم.
روحالله متفکرآزاد در نشست با مسئولان شهرداری تبریز با تاکید بر همدلی نمایندگان مجلس در رفع مشکلات تبریز، ادامه داد: مخزن بالانس ارتفاعی آب در تبریز با کمبود مواجه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توقف انتقال آب ارس به تبریز، تشریح کرد: اگر این پروژه ادامه پیدا میکرد، امروز شاهد اتمام پروژه بوده و شاهد مشکل کمبود آب نبودیم.
متفکرآزاد افزود: متاسفانه تفکر استراتژیک در برخی مدیران عامل وجود ندارد، در حالی که تصمیم های امروز مدیران آینده را رقم میزند و سال ها بعد مدیران باید در قبال عملکرد امروز خود پاسخگو باشند.
وی خاطرنشان کرد: باید رینگ پیرامون تبریز و بالانس ارتفاعی آب در تبریز انجام یابد تا در شرایطی مثل امروز شاهد رفع برخی مشکلات باشیم.
ضرورت فرهنگ سازی عمومی در خصوص صرفه جویی در مصرف آب
محمدحسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت حذف آبهای غیرشرب توسط شرکت آب و فاضلاب تاکید کرد و گفت: بررسی نمودار تولید آب در سه ماهه نخست امسال نشان می دهد که تولید آب نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
وی با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی عمومی در خصوص صرفه جویی در مصرف آب، خاطرنشان کرد: شهرداری و سازمان آب و فاضلاب باید در زمینه صرفه جویی و فرهنگ سازی در این خصوص با بهره گیری از فضای رسانهها اقدام کنند.
تأمین سرمایه از بخشهای خصوصی و دولتی راهکار انتقال آب ارس به تبریز
حجتالاسلام سید محمدرضا میرتاجالدینی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: راهبرد نمایندگان مجلس در خصوص انتقال آب ارس به تبریز در دو بخش پیگیری میشود که یکی تامین سرمایه از سوی بخش خصوصی و سرمایه گذاری و دیگری جذب بودجههای دولتی است تا مشکل تامین آب تبریز حل شده و مازاد آن به دریاچه ارومیه هدایت شود.
وی اظهار کرد: برخی عوامل ناخواسته موجب ایجاد مشکل در تامین آب تبریز شده بود که این امر با مدیریت اصولی مرتفع می شود.
وی ادامه داد: بخشی از آبی که از زرینهرود به سمت تبریز میآید درمسیر خود به صنایع نیز اختصاص مییابد که بایستی جایگزینی برای تأمین آب بخش صنعت ارائه داد.
تاج الدینی یادآور شد: ۵۵ درصد آب تبریز از زرینه رود، ۱۳ درصد از سد نهند، ۳۱ درصد از چاهها و یک درصد از قنوات تامین میشود که خط دوم انتقال آب از زرینه رود به دلیل کمبود آب در آذربایجان غریی نیمهکاره مانده و به عنوان خط پدافندی عمل میکند.
مشکل آب تبریز باید از طریق وزارت نیرو پیگیری شود
احمد علیرضا بیگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خواستار پیگیری مشکل آب این شهر از طریق استانداری و وزارت نیرو شد.
وی افزود: استاندار آذربایجانشرقی باید برنامههای خود را برای مدیریت و انتقال آب به تبریز ارائه دهد تا از طریق وزارت نیرو این مشکل پیگیری و رفع شود.
وی ادامه داد: مشکل کمبود آب در تبریز موضوعی راهبردی است که جلسات رفع آن در استان باید با حضور مدیران ارشد استانی انجام شود و متخصصان امر در این حوزه اظهارنظر کنند.
بیگی خاطرنشان کرد: برنامههای دولت در زمینه انتقال و مدیریت آب در تبریز اعلام نشده که لازم است این کار انجام شود.
به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی یادآور شد: در گذشته اقداماتی برای تهیه بسته اقتصادی در دولت قبل انجام شد که با روی کار آمدن دولت جدید فراموش شد.
انتهای پیام