خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصلاح‌طلبان باید مسئولیت عملکردشان را بپذیرند

فارس | برگزیده | یکشنبه، 05 مرداد 1399 - 12:24
محمد جواد حق شناس، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اصلاح‌طلبان، به عنوان کسانی که در انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و همچنین شورا افرادی را تایید کرده‌اند،‌ امروز باید مسئولیت عملکردشان را بپذیرند.
عملكردشان،بپذيرند،شناس

محمد جواد حق شناس، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اصلاح‌طلبان، به عنوان کسانی که در انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و همچنین شورا افرادی را تایید کرده‌اند،‌ امروز باید مسئولیت عملکردشان را بپذیرند.
به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، محمد جواد حق شناس، فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو حزب اعتماد ملیدر گفتگو با اعتماد آنلاین گفت: جریان اصلاحات برای اینکه بتواند هوادارانش را به رأی دادن راضی کند باید درباره عملکرد منتخبانی که با حمایت‌شان روی کار آمدند توضیح دقیقی بدهد و همچنین علت ناکارآمدیشان را هم برای مردم شفاف‌سازی کند.
وی افزود: اصلاح‌طلبان، به عنوان کسانی که در انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و همچنین شورا افرادی را تایید کرده‌اند،‌ امروز باید مسئولیت عملکردشان را بپذیرند و خیلی آشکار و بی‌پرده به بیان دلایل عدم کارآمدی بپردازند.
انتهای پیام/