آخرین وضعیت دلبر و کوشکی/ آیا یوزپلنگهای در خطر انقراض گرسنهاند؟
در فضای مجازی خبرهایی مبنی بر فراخوان خرید خرگوش توسط کاربران در حال انتشار است که واکنش سازمان محیط زیست را در پی داشت.

او در ادامه بیان کرد: با توجه به آلودگی هوا و صدا در شهر تهران و پارک پردیسان، اینجا فضای مناسبی برای زادآوری یوزپلنگ نبود و قطعا زندگی در زیستگاه خودشان برای آنان بهتر خواهد بود.
مدیر کل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه تصمیم انتقال آنها قبل از سال نو گرفته شد، اما به دلیل شیوع ویروس کرونا به تأخیر افتاد، گفت: قفسهای استفاده شده برای انتقال این حیوانات کاملا استاندارد، ساخت کشور مالزی و مخصوص انتقال گربه سانان متوسط هستند و باعث میشوند تا حیوان بدون استرس منتقل شود.
او در ادامه افزود: با این قفسها که ساخت و طراحی آنها هم به صورت کاملا استاندارد بوده، شیر ماده به ایران منتقل شده است.
سپنجی درخصوص بیهوشی این یوزها گفت: دو روز گذشته برای بیهوشی کوشکی و ایران اقدام کردیم، یک بار تزریق برای کوشکی داشتیم که حیوان به این داروی بیهوشی پاسخ نداد و رها شد و مشکلی هم نبود، فیلم تمامی این اقدامات در سایت سازمان محیط زیست موجود است.
مدیر کل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه دامپزشک مربوط برای انتقال یوزها وجود داشته است، تصریح کرد: ایران به زیستگاه خودش معرفی شد تا با تمهید شرایط مناسب بتواند امکان یادآوری داشته باشد و شرایط برای جفت گیری ایران کاملا مهیا خواهد بود.