خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری نشست چهارجانبه ضدتروریسم در بغداد با حضور ایران

ایسنا | سیاسی | شنبه، 04 مرداد 1399 - 17:10
نشست چهارجانبه ضد تروریسم (مرکز تبادل اطلاعات) با حضور نمایندگان ایران، روسیه، سوریه و عراق امروز (شنبه) در بغداد برگزار شد.
انهدام،مركز،عراق،تروريستي،سوريه،چهارجانبه،گزارش،ايران،تروريس ...

نشست چهارجانبه ضد تروریسم (مرکز تبادل اطلاعات) با حضور نمایندگان ایران، روسیه، سوریه و عراق امروز (شنبه) در بغداد برگزار شد.
به گزارش ایسنا، بنابر گزارش وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در عراق، در این نشست آخرین وضعیت هسته‌های پنهان گروهک تروریستی «داعش» در عراق مورد بررسی قرار گرفت و بر تقویت و هماهنگی بیشتر «مرکز تبادل اطلاعات» به منظور ریشه‌کنی تروریست در منطقه تاکید شد.
در حاشیه این نشست سردار «مصطفی مرادیان»، وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران نیز اعلام کرد که این مرکز از زمان تاسیس (بیش از ۵۵ ماه قبل تاکنون)، نقش مهمی در کمک به تغذیه اطلاعاتی نیروهای مسلح عراق و سوریه داشته، به گونه‌ای که بیش از 8 هزار هدف از مراکز مهم و حساس، محل‌های تجمع، انبارهای سلاح، مهمات، تجهیزات و...
داعش با کمک کشورهای عضو مرکز چهارجانبه در اختیار این دو کشور قرار گرفته و این روند موجب شده ضربات سهمگینی بر پیکر این گروه تروریستی وارد شود.
وی ادامه داد که به تازگی نیز در پی تحرکات اخیر هسته‌های پنهان داعش از فرصت بحران شیوع «ویروس کرونا» در برخی مناطق آلوده به ویژه در مرزهای سوریه وعراق، این مرکز توانسته نقش مهمی در کمک‌های اطلاعاتی و امنیتی به کشورهای درگیر با این گروه تروریستی ایفا کند.
بنا به گزارش شبکه العالم، بخشی از نتایج همکاری‌های کمیته چهارجانبه مبارزه با تروریست ،از مهرماه 94 تا فروردین 99:
انهدام 886 مرکز فرماندهی گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه
انهدام 385 انبار (زاغه) سلاح و مهمات
انهدام 213 کارگاه بمب‌گذاری خودرو
انهدام 328 پناهگاه تروریستها
انهدام 351 تانک، 121 خودروی زرهی، 657 خودروی متنوع دیگر از این گروه‌ها
انهدام 120 پایگاه تروریستها
انهدام 7 بیمارستان صحرایی
ساقط کردن 216 پهپاد
انهدام 127 دستگاه بیل مکانیکی
انهدام 887 موشک
انهدام 239 مورد انواع توپ
437 کشته از میان هزاران کشته داعش از فرماندهان میدانی داعش بودند.
انتهای پیام