خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه عتیق تبریز بستری برای گردشگری و اشتغالزایی فراهم می‌کند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 04 مرداد 1399 - 16:34
نماینده‌ی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به نزدیکی این پروژه به بافت تاریخی شهر، می‌توان از ظرفیت گردشگری و اشتغال‌زایی آن برای رونق اقتصادی استفاده کرد.
تنگاتنگ،خدماتي،تبريز،پروژه،نمايندگان،ارتباط

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده‌ی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به نزدیکی این پروژه به بافت تاریخی شهر، می‌توان از ظرفیت گردشگری و اشتغال‌زایی آن برای رونق اقتصادی استفاده کرد.
حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی در بازدید از روند پیشرفت فیزیکی شش پروژه عمرانی و خدماتی شهرداری تبریز با بیان این‌که پروژه‌ی بزرگ عتیق، پروژه‌ی بزرگی است، اظهار کرد: این پروژه‌ی تجاری، خدماتی و تفریحی در مرکز شهر قرار گرفته و مدتی نیز دچار رکود شد، ولی طی سه سال اخیر انجام اقدامات عملیاتی آن مجددا آغاز شده است.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به رویکرد و نگرش جدید نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، گفت: همکاری نزدیک و ارتباط تنگاتنگ با شورا و مسئولان شهری از جمله شهرداری، یکی از رویکردهای جدید نمایندگان است، چرا که در حوزه‌ی مسکن طرح‌های زیادی وجود دارد و با ارتباط تنگاتنگ می‌توان مشکلات این حوزه را مرتفع کرد.
انتهای پیام