خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند افزایش دما در استان بوشهر ادامه دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 04 مرداد 1399 - 15:27
بوشهر - کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: روند افزایش دما در استان بوشهر ادامه دارد.
استان،وزش،شرقي،مناطق،ساعاتي،نواحي،عصر

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد طی امروز تا اواسط هفته جاری در ساعاتی از عصر و شب با افزایش پوشش ابر در برخی مناطق استان، بخصوص نواحی شرقی و مرتفع استان، وقوع ناپایداری‌های موقت جوی به‌صورت رگبار پراکنده و خفیف باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش تندباد دور از انتظار نیست.
وی اضافه کرد: طی این هفته در اغلب روزها با تداوم وزش جریانات مرطوب جنوبی، شرجی و رطوبت بالای هوا، غبار محلی و در برخی نقاط نیز مه صبحگاهی از پدیده‌های غالب در سطح استان است.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: دما نیز در برخی از مناطق روند افزایشی خواهد داشت.
وی افزود: طی ساعات آینده آسمان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، طی ساعاتی از عصر و شب در برخی مناطق بخصوص نواحی شرقی و مرتفع استان افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده باران، رعدوبرق و وزش تندباد و در صبحگاه در برخی مناطق مه صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.
مساعدی ادامه داد: جهت وزش باد متغیر، غالباً جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی ۳۶ کیلومتر در ساعت و طی ساعاتی از عصر و شب در برخی نقاط عمدتاً نواحی شرقی بیش از ۴۸ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
وی ادامه داد: در این مدت ارتفاع موج دریا بین ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.