خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اپل، آیفون "جاسوسی" می‌سازد

ایسنا | دانش و فناوری | شنبه، 04 مرداد 1399 - 14:52
شرکت "اپل" در حال همکاری با یک شرکت زیرمجموعه "سامسونگ" و یک شرکت چینی است تا آیفون‌های آینده، مجهز به لنزهای دوربین پریسکوپ شوند.
زوم،شركت،آيفون،بزرگنمايي،اپل

شرکت "اپل" در حال همکاری با یک شرکت زیرمجموعه "سامسونگ" و یک شرکت چینی است تا آیفون‌های آینده، مجهز به لنزهای دوربین پریسکوپ شوند.
به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌میل، تمامی آیفون‌ها از سال ۲۰۲۲ میلادی، می‌توانند مجهز به دوریبن‌های قدرتمند با لنز تله فوتو پریسکوپ شوند.
لنز تله فوتو نوع خاصی لنز با قابلیت فوکوس در فاصله‌های دور است و میتواند به عنوان ابزار جاسوسی مورد استفاده قرار گیرد.
لنزهای پریسکوپ که برای بزرگنمایی نوری از آینه‌ استفاده می‌کنند، سال گذشته در گوشی‌های هوآوی P۳۰ Pro معرفی شدند.
زوم این دوربین با استفاده از فناوری بزرگنمایی نوری پریسکوپ، ۵x بوده و می‌تواند با نرم‌افزاری اضافه شده، تا ۵۰ برابر هم زوم کند.
در عین حال، گوشی سامسونگ گلکسی "S۲۰ Ultra" هم می‌تواند با استفاده از بزرگنمایی نوری ترکیبی و زوم دیجیتالی هوش مصنوعی خود، تا ۱۰۰ برابر بزرگنمایی کند.
هنوز مشخص نشده که ظرفیت زوم لنزهای جدید گوشی‌های آینده آیفون تا چه اندازه خواهد بود.
اما این فناوری نسبت به قابلیت زوم آیفون ۱۱ بهبود خواهد یافت و می‌تواند تا ۵۰ برابر زوم کند.
در این پروژه، سامسونگ الکترو-مکانیکس(SEMCO) و شرکت چینی "سانی اوپتیکال"( Sunny Optical) با اپل همکاری خواهند کرد تا طی چند سال آتی، این فناوری خارق‌العاده را به گوشی‌های آیفون وارد کنند.
انتظار می‌رود که این شرکت‌ها به ترتیب در نیمه دوم ۲۰۲۰ و اوایل ۲۰۲۱ میلادی وارد زنجیره تامین‌کنندگان شرکت اپل شوند.
احتمالا این لنزها در گوشی‌های آیفون ۱۴ شرکت اپل استفاده خواهند شد.
انتهای پیام