خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات مجدد سودانی‌ها با درخواست برکناری دولت

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 04 مرداد 1399 - 12:41
صدها سودانی علیه اصلاحاتی که دولت خارطوم به تازگی در مورد قوانین ارتداد، فحشا و شرب خمر انجام داده، تظاهرات کرده و شعارهایی علیه دولت سر دادند و برکناری آن را خواستار شدند.
خارطوم،تظاهرات،قوانين،دولت،ارتداد،سوداني،سودان،اصلاحات

صدها سودانی علیه اصلاحاتی که دولت خارطوم به تازگی در مورد قوانین ارتداد، فحشا و شرب خمر انجام داده، تظاهرات کرده و شعارهایی علیه دولت سر دادند و برکناری آن را خواستار شدند.
به گزارش ایسنا، به نقل از ارم نیوز، همزمان با تظاهرات صدها سودانی در مخالفت با اصلاحات دولت خارطوم در قوانین تعداد زیادی از نیروهای مسلح این کشور در اطراف دفتر فرماندهی کل ارتش سودان مستقر و خودروهای نظامی سنگین به این منطقه منتقل شدند.
همچنین تمامی مسیرهای منتهی به پایگاه‌های نیروهای مسلح سودان مسدود شده، برپایی نماز جمعه در برخی مساجد ممنوع اعلام شد و برخی پل‌های مواصلاتی خارطوم بسته شدند.
این دومین جمعه متوالی است که چنین تظاهرات اعتراضی برگزار می شود.
تظاهرکنندگان می گویند که این اصلاحات به منزله خروج از شریعت اسلامی و همسویی با درخواست‌های سکولار است.
معترضان سودانی پس از نماز جمعه شهر خارطوم با وجود تدابیر امنیتی شدیدی که در شهر برقرار شده بود، تظاهرات کرده و اجرای احکام شرعی و لغو اصلاحات انجام شده در قوانین ارتداد، فحشا و شرب خمر ونیز بهبود وضعیت معیشتی مردم را خواستار شدند و شعارهایی علیه دولت عبدالله حمدوک سر دادند.
وزارت دادگستری سودان اصلاحاتی را در قوانین یاد شده اعمال کرد که بر اساس آنها ارتداد و ساخت و فروش الکل به غیرمسلمانان جرم محسوب نمی‌شوند.
انتهای پیام