انتخابات هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی در تبریز برگزار شد
تبریز- انتخابات هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت همزمان با سراسر کشور در تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور صبح امروز با حضور اعضای مجامع اتحادیههای قرآنی و نمایندگانی از مؤسسات استانی در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شد.
مدیر گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در حاشیه برگزاری این انتخابات به خبرنگار مهر گفت: اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت به منظور ایجاد هم افزایی بین مؤسسات قرآنی و تعامل مناسب بین فعالان این حوزه تشکیل شده است.
ابراهیم لایقی ادامه داد: وظیفه این اتحادیه، ایجاد وحدت رویه در مسائل قرآنی بین مؤسسات قرآنی کشور و نمایندگی مؤسسات برای اخذ مطالبات دولتی و غیردولتی است.
وی افزود: تمامی مؤسسات قرآنی مجوز دار از فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین سازمان تبلیغات اسلامی تحت لوای یک اتحادیه کشوری جمع شده و امروز شاهد اولین دوره از انتخابات هیأت مدیره و بازرسان اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت در سراسر کشور هستیم.
لایقی گفت: در فرایند این انتخابات، ۳۸ نفر در استان به نمایندگی از مؤسسات استان به نامزدهای هیئت مدیره اتحادیه کشوری رأی میدهند که ۱۹ مؤسسه دارای مجوز از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و ۱۹ مؤسسه دارای مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی استان هستند.
فعالیت مؤسسات قرآنی نمونهای از کارهای جهادی
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره مؤسسه طارق تبریز نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فعالیت مؤسسات قرآنی نمونهای از آتش به اختیار و کارهای جهادی مورد تاکید مقام معظم رهبری محسوب میشود.
سید محمدحسین بلاغی اظهار داشت: امروز اصل بر حرکت فعالیتها به سمت مردمی سازی و اجرای اصل ۴۴ است که در این راستا تشکلهای مردمی چه از نوع مؤسسات و چه سمنها، بالهای اجرایی حکومت و دولت محسوب میشوند و در این بین دولت باید کار سیاست گذاری و پشتیبانی را برعهده گیرد و مجموعههای مردمی به سمت فعالیتهای فرهنگی، هنری و اقتصادی قدم بردارند.
وی ادامه داد: امروز پنج هزار مؤسسه و خانه قرآنی در کشور ثبت شده است که عموماً توسط علاقمندان به قرآن و افراد صاحب نظر و صاحب فکر در حوزه فعالیتهای قرآنی اداره میشود.
بلاغی افزود: فعالیت مؤسسات قرآنی نمونهای از آتش به اختیار و کارهای جهادی مدنظر مقام معظم رهبری محسوب میشود که با وجود مشکلات فراوان از جمله مشکلات مالی به فعالیتهای خود ادامه میدهند و در برابر دریافت شهریههای جزئی، سعی بر ادامه کار خود دارند.
لزوم حمایت از مؤسسات قرآنی
مدیرعامل و عضو هیأت مدیره مؤسسه طارق تبریز با اشارهای به لزوم حمایت از مؤسسات قرآنی گفت: اگر حمایتی از این مؤسسات صورت نگیرد، به سختی میتوانند فعالیتهای خود را ادامه دهند که البته حمایت و پشتیبانی از این مؤسسات، نیاز به رقمهای بالایی ندارد.
وی افزود: نهادها، ادارات و مؤسسات مختلف میتوانند فعالیتهای قرآنی خود را به منظور مردمی سازی این نوع فعالیت هاق به موسسات تخصصی قرآنی بسپارند.
بلاغی ادامه داد: وقتی حضرت آقا فرمودند که ما یک میلیون حافظ قرآن تربیت کردیم و میخواهیم این تعداد را به ۱۰ میلیون برسانیم، این افق از طریق مؤسسات قرآنی قابل تحقق است.
وی همچنین با اشارهای به تشکیل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور گفت: امیدواریم این مجموعه بتواند قدمهای خوبی در راستا حل مشکلات مؤسسات قرآنی و تسهیل فرآیند فعالیت این مؤسسات قدم بردارد.