خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولد ۴۰ هزار معلول مادرزادی در کشور

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 04 مرداد 1399 - 11:04
مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: سالانه شاهد تولد ۳۵ تا ۴۰ هزار معلول مادرزادی در کشور هستیم که اگر ۱۰ درصد آن را در کرمان داشته باشیم، سالیانه شاهد تولد ۳۵۰۰ معلول مادرزادی هستیم در حالی که توان کنترل و پیشگیری از این امر را داریم.
كرمان،استان،تولد،مادرزادي

ایسنا/کرمان مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: سالانه شاهد تولد ۳۵ تا ۴۰ هزار معلول مادرزادی در کشور هستیم که اگر ۱۰ درصد آن را در کرمان داشته باشیم، سالیانه شاهد تولد ۳۵۰۰ معلول مادرزادی هستیم در حالی که توان کنترل و پیشگیری از این امر را داریم.
"عباس صادق زاده" امروز چهارم مردادماه در نشست با مجمع نمایندگان استان کرمان اظهار کرد: در استان کرمان این ظرفیت را داریم در مسائل اجتماعی استان و کشور طرح ارائه کنیم و حداقل در یک مورد این مسئله را عملیاتی کردیم و طرح ارائه شده از استان کرمان تبدیل به قانون پیشگیری از تولد معلولان مادرزادی شد.
وی افزود: سالانه شاهد تولد ۳۵ تا ۴۰ هزار معلول مادرزادی در کشور هستیم که اگر ۱۰ درصد آن را در کرمان داشته باشیم، سالیانه شاهد تولد ۳۵۰۰ معلول مادرزادی هستیم در حالی که توان کنترل و پیشگیری از این امر را داریم.
صادق زاده با تاکید بر لزوم پیشگیری از معلولیت نابینائی کودکان عنوان کرد: سالیانه می توانیم با توصیه های ساده به مادران، از نابینائی تعداد زیادی از کودکان جلوگیری کنیم.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه در استان کرمان سالیانه ۵۰ تا ۵۵ هزار تولد داریم، افزود: همچنین برای پیشگیری از ناشنوایی کودکان می توان کار کرد و در این زمینه آمادگی ارائه طرح ها را در زمینه های مختلف داریم.
انتهای پیام